Akyıldız bu kez "DEĞERLERİMİZ" dedi

Gebze 23.03.2018 - 13:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Akyıldız bu kez "DEĞERLERİMİZ" dedi

Gebze Ticaret Odası 22 Meslek Komite Başkanı bu haftaki yazısında “Değerlerimizéi kaleme aldı….

Yaşam alanlarımızda ve hayat boyu menfaatlere karşı verdiğimiz ödünler saymakla bitmez. “Söz konusu vatansa gerisi ayrıntıdır” sözü lafta kalmamalı. Siyasi, maddi, manevi ve şahsi menfaatler ön plana çıkmamalı. Akıl akıldan üstündür prensibi gereği var olan dertlere karşı birlikte mücadele edebilirsek çok daha kolay, çok daha etkili çarelere ulaşabiliriz. Vatan, yoksulluk, çevre ve etik değerler, birlikte yaşama faktörü. Özellikle son yıllarda bu sorunlar artarak devam ediyor. Vatanperverlerin vatan haini, terör örgütü üyelerinin yurttaş olduğu, bunlara sessiz bir millet olmak bize yakışmıyor. Geçmişteki değerlerimizi yaşatarak, bu sorunların önüne geçebiliriz. Özellikle eğitim düzeninin içerisine değerlerimizin tam olarak entegre edilmesi gerekmektedir. Milletleri yıkmak isteyenlerin işe aileden başladığı tespiti gerçektir. Bunca hainlik, müstehcenlik, tahrip, tuzak, entrikalar boşuna kurulmuyor. Bu bakımdan Vatanı idare edenlerin bu meseleye eğilmeleri, silaha ve savunma sanayisine verdikleri önemi geleceğimiz olan çocuklarımıza ayırmaları icap eder. Bu sorunların nedenleri ortadan kaldırılmalıdır. O halde gelin var gücümüzle manevî değerlerin korunmasına ve çocuklarımızın geleceklerinin kurtarılması için çalışmalıyız. Aksi halde var olan güvensizlik Allah muhafaza etsin hepimizi boğabilecek seviyeye gelir. Saygılarımla.
Gebze Ticaret Odası 22 Meslek Komite Başkanı bu haftaki yazısında “Değerlerimizéi kaleme aldı….

Yaşam alanlarımızda ve hayat boyu menfaatlere karşı verdiğimiz ödünler saymakla bitmez.

“Söz konusu vatansa gerisi ayrıntıdır” sözü lafta kalmamalı. Siyasi, maddi, manevi ve şahsi menfaatler ön plana çıkmamalı.

Akıl akıldan üstündür prensibi gereği var olan dertlere karşı birlikte mücadele edebilirsek çok daha kolay, çok daha etkili çarelere ulaşabiliriz.

Vatan, yoksulluk, çevre ve etik değerler, birlikte yaşama faktörü. Özellikle son yıllarda bu sorunlar artarak devam ediyor. Vatanperverlerin vatan haini, terör örgütü üyelerinin yurttaş olduğu, bunlara sessiz bir millet olmak bize yakışmıyor.

Geçmişteki değerlerimizi yaşatarak, bu sorunların önüne geçebiliriz. Özellikle eğitim düzeninin içerisine değerlerimizin tam olarak entegre edilmesi gerekmektedir.

Milletleri yıkmak isteyenlerin işe aileden başladığı tespiti gerçektir. Bunca hainlik, müstehcenlik, tahrip, tuzak, entrikalar boşuna kurulmuyor. Bu bakımdan Vatanı idare edenlerin bu meseleye eğilmeleri, silaha ve savunma sanayisine verdikleri önemi geleceğimiz olan çocuklarımıza ayırmaları icap eder. Bu sorunların nedenleri ortadan kaldırılmalıdır.

O halde gelin var gücümüzle manevî değerlerin korunmasına ve çocuklarımızın geleceklerinin kurtarılması için çalışmalıyız. Aksi halde var olan güvensizlik Allah muhafaza etsin hepimizi boğabilecek seviyeye gelir. Saygılarımla.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.