Kılıç, “İdeallerimizi Anlatıyoruz”

Gebze 23.03.2018 - 15:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kılıç, “İdeallerimizi Anlatıyoruz”

Erbakan Vakfı Gebze Şubesi yeni yerini tanıtmak için dün bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda konuşan Erbakan Vakfı Gebze Şube Başkanı Engin Kılıç, “İdeallerimizi anlatabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Vakfın Yeni Bağdat Caddesi’ndeki yeni merkezinde yapılan toplantıda, Gebze Şube Başkanı Engin Kılıç çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Kılıç, “Yeni yerimize taşınmanın heyecanını yaşıyoruz. Milli Görüş zalimden taraf olmayıp, mazlumdan yana taraf olan düzenin tarafıdır. Milli Görüş yeni dünyayı yönetecek projenin adıdır. Hakkın hakim olduğu dünyanın tesisi, yeni dünya ideali, D-8 için, insan hakları için, hak dava yolunda karlılıkla yürümek için Erbakan Vakfı var. İdeallerimizi anlatabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 24 Mart’ta İl Başkanlığımızın tertip ettiği Kan bağışı kampanyası var. İzmit’te yapılacak bağışa Kocaeli genelinde katılım göstereceğiz. Bizim için can veren Mehmetçiğimize biz de kan vereceğiz. Vakfımızın politikalarını Genel merkez ve Fatih Erbakan Bey belirliyor. Biz Vakıf olarak devam ediyoruz. Biz bu çalışmaları yaparken 40 yıldır ha vakıf olmuş ha Parti olmuş çok önemli değil.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Erbakan Vakfı Gebze Şubesi yeni yerini tanıtmak için dün bir basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıda konuşan Erbakan Vakfı Gebze Şube Başkanı Engin Kılıç, “İdeallerimizi anlatabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Vakfın Yeni Bağdat Caddesi’ndeki yeni merkezinde yapılan toplantıda, Gebze Şube Başkanı Engin Kılıç çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı. Kılıç, “Yeni yerimize taşınmanın heyecanını yaşıyoruz. Milli Görüş zalimden taraf olmayıp, mazlumdan yana taraf olan düzenin tarafıdır. Milli Görüş yeni dünyayı yönetecek projenin adıdır. Hakkın hakim olduğu dünyanın tesisi, yeni dünya ideali, D-8 için, insan hakları için, hak dava yolunda karlılıkla yürümek için Erbakan Vakfı var. İdeallerimizi anlatabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 24 Mart’ta İl Başkanlığımızın tertip ettiği Kan bağışı kampanyası var. İzmit’te yapılacak bağışa Kocaeli genelinde katılım göstereceğiz. Bizim için can veren Mehmetçiğimize biz de kan vereceğiz. Vakfımızın politikalarını Genel merkez ve Fatih Erbakan Bey belirliyor. Biz Vakıf olarak devam ediyoruz. Biz bu çalışmaları yaparken 40 yıldır ha vakıf olmuş ha Parti olmuş çok önemli değil.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.