Gebze İçin Tarihi Gün: 8 Nisan

Spor 26.03.2018 - 16:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gebze İçin Tarihi Gün: 8 Nisan

Gebze'de yaşayan binlerce insanın nefesini tutarak beklediği o tarih 8 Nisan....

Gebzespor 2.Lig'e kadar yükseldiği profesyonel liglerde yaşadığı üst üste başarısız dönemlerin ardından bir anda kendini amatör ligde buldu. Amatör Ligden tekrar o eski dönemlerine dönüş yapmak, daha üst liglerde mücadele etmek için bu sezon önemli bir emek sarfetti. Grubunda lider olan ve şampiyonluk için sadece 3 puana ihtiyacı olan Gebzespor sezonun son maçında Gebze Aleattin Kurt Stadı'nda Sapancaspor'u konuk edecek. 3.Lig'e yükselme play off karşılaşması öncesinde 8 Nisan'da Sapacaspor'ı ağırlarken yönetim, futbolcu kadrosu ve teknik ekip tüm Gebzeliyi tribünde görmek istiyor. Gebzeli de bir sezon boyunca emek sarfeden ve şampiyonluk için sedece son adımını atacak olan Menekşeye karşı duyarsız kalmaması, stadı tarihinde ilk kez tam kapasite ile doldurması bekleniliyor. Başta Eskiçarşı taraftarları olmak üzere mor beyazlı renklere gönül veren taraftarlar bu karşılaşmada görsel tribün şovları ile stada gelen futbolseverlere unutulmaz bir organizasyon hazırlıyor.  Altınovaspor ile oynanacak olan play off finali öncesinde Gebzespor'u yalnız bırakmamak için 8 Nisan'da Aleattin Kurt Stadı'nda buluşalım....
Gebze'de yaşayan binlerce insanın nefesini tutarak beklediği o tarih 8 Nisan....

Gebzespor 2.Lig'e kadar yükseldiği profesyonel liglerde yaşadığı üst üste başarısız dönemlerin ardından bir anda kendini amatör ligde buldu. Amatör Ligden tekrar o eski dönemlerine dönüş yapmak, daha üst liglerde mücadele etmek için bu sezon önemli bir emek sarfetti. Grubunda lider olan ve şampiyonluk için sadece 3 puana ihtiyacı olan Gebzespor sezonun son maçında Gebze Aleattin Kurt Stadı'nda Sapancaspor'u konuk edecek. 3.Lig'e yükselme play off karşılaşması öncesinde 8 Nisan'da Sapacaspor'ı ağırlarken yönetim, futbolcu kadrosu ve teknik ekip tüm Gebzeliyi tribünde görmek istiyor. Gebzeli de bir sezon boyunca emek sarfeden ve şampiyonluk için sedece son adımını atacak olan Menekşeye karşı duyarsız kalmaması, stadı tarihinde ilk kez tam kapasite ile doldurması bekleniliyor. Başta Eskiçarşı taraftarları olmak üzere mor beyazlı renklere gönül veren taraftarlar bu karşılaşmada görsel tribün şovları ile stada gelen futbolseverlere unutulmaz bir organizasyon hazırlıyor. 

Altınovaspor ile oynanacak olan play off finali öncesinde Gebzespor'u yalnız bırakmamak için 8 Nisan'da Aleattin Kurt Stadı'nda buluşalım....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.