Bursa Zafer-Sapanca maçı yarıda kaldı!

Spor 27.03.2018 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bursa Zafer-Sapanca maçı yarıda kaldı!

Bursa Zaferspor-Sapanca Gençlikspor maçında büyük olaylar çıktı. Bursa Zaferspor’un 1-0 galibiyetiyle devam eden maçın 50.dakikasında bir grup Bursa Zaferspor taraftarı, Sapancalı futbolcuları taş yağmuruna tutup, sahaya girdi. Sapancalı futbolcu Ömer çıkan olaylarda yaralanırken, maçın İstanbul bölgesi hakemi Samet Tükenmez müsabakayı tatil etti. KARARI FEDERASYON VERECEK Bursa’daki maçın yarıda kalması, gözleri hafta sonu yine Bursa’da oynanacak olan Bursa Zaferspor-Gebzespor maçına çevirdi. Maçın hakemi Samet Tükenmez, karşılaşmayı çıkan olaylardan dolayı tatil ettiklerini açıkladı. Zaferspor-Sapancaspor maçıyla ilgili kararı TFF verecek. Edindiğimiz bilgilere göre Bursa Zaferspor’un sahasının kapanacağı ya da bu haftaki maçın seyircisiz olarak oynanacağı öğrenildi.

Bursa Zaferspor-Sapanca Gençlikspor maçında büyük olaylar çıktı. Bursa Zaferspor’un 1-0 galibiyetiyle devam eden maçın 50.dakikasında bir grup Bursa Zaferspor taraftarı, Sapancalı futbolcuları taş yağmuruna tutup, sahaya girdi. Sapancalı futbolcu Ömer çıkan olaylarda yaralanırken, maçın İstanbul bölgesi hakemi Samet Tükenmez müsabakayı tatil etti.

KARARI FEDERASYON VERECEK

Bursa’daki maçın yarıda kalması, gözleri hafta sonu yine Bursa’da oynanacak olan Bursa Zaferspor-Gebzespor maçına çevirdi. Maçın hakemi Samet Tükenmez, karşılaşmayı çıkan olaylardan dolayı tatil ettiklerini açıkladı. Zaferspor-Sapancaspor maçıyla ilgili kararı TFF verecek. Edindiğimiz bilgilere göre Bursa Zaferspor’un sahasının kapanacağı ya da bu haftaki maçın seyircisiz olarak oynanacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.