19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova’da ‘Öğretmenlerimizle 2023’e Projesi’

27.03.2018 - 21:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Çayırova’da ‘Öğretmenlerimizle 2023’e Projesi’

Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen ‘Öğretmenlerimizle 2023’e Projesi’ kapsamında Çayırovalı öğretmenlere eğitim verildi.

Çayırova İmam Hatip Ortaokulu’nda Dr. Şahin İdin tarafından verilen eğitime 21 fen bilimleri ders öğretmenleri katılım sağladı. 24 saatlik eğitimlerle mesleki yeterliliği içeren bilgi, beceri, tutum ve yetkinliklerinizin istenen düzeyde geliştirilmesi amaçlandı. Verilen eğitimlerle zamanın ilerlemesine bağlı olarak bilim ve teknolojide meydana gelen değişimler eğitim-öğretim süreçlerini de etkiliyor. Bu nedenlere bağlı olarak öğretim programlarında yenileme çalışmaları yapılıyor. Yenilenen programların istenen düzeyde uygulanabilmesi için öğretmenlerin çeşitli çalışmalarla yeterliklerinin geliştirilmesi gerekiyor.  ÖĞRENCİLERE KATKI YAPMASI BEKLENİYOR Öğretmenlerin yeterliliklerinin arttırılması için Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen ‘Öğretmenlerimizle 2023’e Projesi’ kapsamında Çayırova’da çeşitli ortaokullarda görev yapan 21 fen bilimleri ders öğretmenlerine, Dr. Şahin İdin tarafından Çayırova İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitim verildi. Fen Bilimleri ders alanı kapsamında, öğrenmeye yönelik kuram, öğretime ilişkin yaklaşım, model ve yöntemlere ilişkin olarak hazırlanan 24 saatlik uygulamalı eğitim gerçekleştirildi. Bu eğitimler yoluyla öğretmenlerin mesleki yeterliklerini içeren bilgi, beceri, tutum ve yetkinliklerin istenen düzeyde geliştirilmesi amaçlandı. Proje kapsamında eğitim alan öğretmenler vasıtası ile öğrencilerin uluslararası düzeydeki yarışmalarda başarılı olmaları ve ülkenin gelişmesine katkı yapmaları bekleniyor. KÜBRA AKABALI
Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen ‘Öğretmenlerimizle 2023’e Projesi’ kapsamında Çayırovalı öğretmenlere eğitim verildi.

Çayırova İmam Hatip Ortaokulu’nda Dr. Şahin İdin tarafından verilen eğitime 21 fen bilimleri ders öğretmenleri katılım sağladı. 24 saatlik eğitimlerle mesleki yeterliliği içeren bilgi, beceri, tutum ve yetkinliklerinizin istenen düzeyde geliştirilmesi amaçlandı. Verilen eğitimlerle zamanın ilerlemesine bağlı olarak bilim ve teknolojide meydana gelen değişimler eğitim-öğretim süreçlerini de etkiliyor. Bu nedenlere bağlı olarak öğretim programlarında yenileme çalışmaları yapılıyor. Yenilenen programların istenen düzeyde uygulanabilmesi için öğretmenlerin çeşitli çalışmalarla yeterliklerinin geliştirilmesi gerekiyor. 

ÖĞRENCİLERE KATKI YAPMASI BEKLENİYOR

Öğretmenlerin yeterliliklerinin arttırılması için Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen ‘Öğretmenlerimizle 2023’e Projesi’ kapsamında Çayırova’da çeşitli ortaokullarda görev yapan 21 fen bilimleri ders öğretmenlerine, Dr. Şahin İdin tarafından Çayırova İmam Hatip Ortaokulu’nda eğitim verildi. Fen Bilimleri ders alanı kapsamında, öğrenmeye yönelik kuram, öğretime ilişkin yaklaşım, model ve yöntemlere ilişkin olarak hazırlanan 24 saatlik uygulamalı eğitim gerçekleştirildi. Bu eğitimler yoluyla öğretmenlerin mesleki yeterliklerini içeren bilgi, beceri, tutum ve yetkinliklerin istenen düzeyde geliştirilmesi amaçlandı. Proje kapsamında eğitim alan öğretmenler vasıtası ile öğrencilerin uluslararası düzeydeki yarışmalarda başarılı olmaları ve ülkenin gelişmesine katkı yapmaları bekleniyor.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.