20 Bin Kitap Gebzeli Öğrencilerle Buluştu

Gebze 28.03.2018 - 13:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

20 Bin Kitap Gebzeli Öğrencilerle Buluştu

GEBZE BELEDİYESİ ‘KÜTÜPHANELER HAFTASI’NI20 BİN KİTAP DAĞITARAK KUTLADI.

Gebze Belediyesi Kütüphaneler Haftası’nda ‘Eğitime Destek Güzel Gelecek’ sloganı ile öğrencilere 20 bin kitap dağıttı. Gebze Kültür Merkezi’nde dün gerçekleştirilen törene Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Düzenlenen programda ilk olarak Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bir konuşma yaptı. Gebzeli öğrencilere bol bol kitap okumasını tavsiye eden Müdür Doğan, “Okumak bir arayıştır. Okurken keşfetmenin heyecanını yaşadığınız zaman okumaktan vazgeçemeyeceksiniz. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür ediyor, bu tür programların devam etmesini diliyorum.” dedi. GEBZE’YE İKİ KÜTÜPHANE Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuştu. Başkan Köşker, “Kütüphaneler bizim için çok önemli. Kütüphaneler kitapların içerisinde yer aldığı, duygularımızı ifade ettiğimiz kitapların saklanabildiği ve insanın huzur bulduğu ortamlardır. Mahallelere yaptığımız bilim ve sanat merkezlerin içerisine ikişer tane kütüphane yapıyoruz. Gebze İlçe Halk Kütüphanemiz de yeni bir binaya kavuştu. Eski Gebze Belediye binasının olduğu yere Büyükşehir Belediyesi ile ortak bir kütüphane yapıyoruz. Bu yıl içerisinde kütüphaneyi bitirmiş olacağız. HEPİNİZ EVLADIMSINIZ Kitapları artık bilgisayar ve telefonlarda okuyoruz. Ama kitap kokusu başkadır. Kitap okuma alışkanlığı önemli. 16 bin Arapça ve İngilizce kitabı okullara dağıttık. 4 bin tane de romansal kitaplar dağıtıyoruz. Sevgili gençler Kocaeli’nin en müstesna ilçesinde yaşıyorsunuz. Kocaeli’de yapılan kitap fuarı Türkiye’nin en önemli kitap fuarlarından biri. İstiyoruz ki gençlerimiz TÜBİTAK, Bilişim Vadisi’nde çalışıyor olsun. 6 yaşındaki çocuklarımıza 6 ayda İngilizce öğretiyoruz. Geleceğin teminatı olan gençlerimizin yararına olacak her projede belediye olarak biz de yer alıyoruz. GEBZE’DEN KOPAMAYACAKSINIZ Okullara mümkün olduğunca destek olmaya çalışıyoruz. Sizler de benim evladımsınız. Sizlerin iyi bir konuma gelmesi beni mutlu eder. Gebze’yi sanayi kenti evet ama Gebze’yi tarihi ve coğrafi alanda da tanıtmak istiyoruz. Eskihisar’daki macera parkını 23 Nisan’da açacağız. Artık macera Gebze’de yaşanacak. Pelitli bölgesini gençlerin bölgesi yapacağız. 2018 ve 2019’da Gebze’den kopamayacaksınız. Kütüphaneler haftasının hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. Başkan Köşker’in konuşmasının ardından okul müdürlerine kitap dağıtımı yapıldı. KÜBRA AKABALI
GEBZE BELEDİYESİ ‘KÜTÜPHANELER HAFTASI’NI20 BİN KİTAP DAĞITARAK KUTLADI.

Gebze Belediyesi Kütüphaneler Haftası’nda ‘Eğitime Destek Güzel Gelecek’ sloganı ile öğrencilere 20 bin kitap dağıttı. Gebze Kültür Merkezi’nde dün gerçekleştirilen törene Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Düzenlenen programda ilk olarak Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan bir konuşma yaptı. Gebzeli öğrencilere bol bol kitap okumasını tavsiye eden Müdür Doğan, “Okumak bir arayıştır. Okurken keşfetmenin heyecanını yaşadığınız zaman okumaktan vazgeçemeyeceksiniz. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür ediyor, bu tür programların devam etmesini diliyorum.” dedi.

GEBZE’YE İKİ KÜTÜPHANE

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan’ın ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuştu. Başkan Köşker, “Kütüphaneler bizim için çok önemli. Kütüphaneler kitapların içerisinde yer aldığı, duygularımızı ifade ettiğimiz kitapların saklanabildiği ve insanın huzur bulduğu ortamlardır. Mahallelere yaptığımız bilim ve sanat merkezlerin içerisine ikişer tane kütüphane yapıyoruz. Gebze İlçe Halk Kütüphanemiz de yeni bir binaya kavuştu. Eski Gebze Belediye binasının olduğu yere Büyükşehir Belediyesi ile ortak bir kütüphane yapıyoruz. Bu yıl içerisinde kütüphaneyi bitirmiş olacağız.

HEPİNİZ EVLADIMSINIZ

Kitapları artık bilgisayar ve telefonlarda okuyoruz. Ama kitap kokusu başkadır. Kitap okuma alışkanlığı önemli. 16 bin Arapça ve İngilizce kitabı okullara dağıttık. 4 bin tane de romansal kitaplar dağıtıyoruz. Sevgili gençler Kocaeli’nin en müstesna ilçesinde yaşıyorsunuz. Kocaeli’de yapılan kitap fuarı Türkiye’nin en önemli kitap fuarlarından biri. İstiyoruz ki gençlerimiz TÜBİTAK, Bilişim Vadisi’nde çalışıyor olsun. 6 yaşındaki çocuklarımıza 6 ayda İngilizce öğretiyoruz. Geleceğin teminatı olan gençlerimizin yararına olacak her projede belediye olarak biz de yer alıyoruz.

GEBZE’DEN KOPAMAYACAKSINIZ

Okullara mümkün olduğunca destek olmaya çalışıyoruz. Sizler de benim evladımsınız. Sizlerin iyi bir konuma gelmesi beni mutlu eder. Gebze’yi sanayi kenti evet ama Gebze’yi tarihi ve coğrafi alanda da tanıtmak istiyoruz. Eskihisar’daki macera parkını 23 Nisan’da açacağız. Artık macera Gebze’de yaşanacak. Pelitli bölgesini gençlerin bölgesi yapacağız. 2018 ve 2019’da Gebze’den kopamayacaksınız. Kütüphaneler haftasının hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu. Başkan Köşker’in konuşmasının ardından okul müdürlerine kitap dağıtımı yapıldı.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.