KÜTÜPHANELER

MAGİAD’da Atmaca Dönemi

Gebze 29.03.2018 - 12:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

MAGİAD’da Atmaca Dönemi

Marmara Girişimci İş Adamları Derneği (MAGİAD) gerçekleştirilen olağan kongrenin yeni yönetimini tanıttı.

MAGİAD 1. Olağan üstü genel başkanlık seçiminin ardından başkan seçilen Erhan Atmaca, dün Haszade Kafe’de bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya MAGİAD Genel Başkanı Erhan Atmaca ve yönetimi katıldı. Derneklerinin kuruluşundan bugüne tam 1 sene geçtiğini ve bu bir sene de yapılan projelere yeni yönetimle devam edileceğini söyleyen Başkan Atmaca, “Biz 20 iş adamı arkadaşımızla kurmuş olduğumuz Gebze ve Marmara Bölgesi’ne hitaben iş adamları derneğidir. Kurucu genel başkanlığını Tuncer Saltaş üstlenmiştir. Derneğimiz yeni yönetimimizle öncelikle Gebze Bölgesi’ne daha sonra Marmara Bölgesi’nde ses getirecek projelere imza atacağımızın ümidindeyim.     KENDİ ARAMIZDA TİCARET YAPMALIYIZ Gebze’de yıllardır olan SİAD kalabalığı büyük bir güçtür. Derneğimizin bir yılı tamamlaması ile 92 üyesi ile Gebze Bölgesi’nde güzel projeler yapacağız. Yeni seçilen yönetim kurulunu kalabalık bir şekilde oluşturmaya karar verdim. 2018’de en büyük projelerimizden biri kendi üyelerimizle ticaret yapmaktır. Eğer biz kendi üyelerimizle ticaret yapmazsak yol alamayız. Kendi aramızda ticareti geliştirdiğimizde Gebze’mize yararlı oluruz. Genel başkanlık yarışında benimle birlikte aday olan diğer iki arkadaşıma da buradan teşekkür ediyorum.” dedi. İşte MAGİAD Genel Başkanı Erhan Atmaca’nın yeni yönetimi; Erhan Atmaca, Mustafa Akıncılar, Mehmet Yıldız, Murat Doğan, Edip Orhanlı, Murat Akboğa, Ömer Kavak, Melike Ardıç, Özcan Karagöz, Fatih Kaplan, Tolga Özder, Serkan Devrimkaya, Mustafa Karaçam, Serdar Ükmelik, Sinan Suci, Kader Aras, Hüseyin Sarıçayır, Orhan Tüyyüz, Sadık Arslan, Ümit Aktaş, Mehmet Nuri Aydın, Ünal Ateş, Sabri Akyol, Zafer Pesen, Melikşah Tosun, Ufuk Guli   KÜBRA AKABALI
Marmara Girişimci İş Adamları Derneği (MAGİAD) gerçekleştirilen olağan kongrenin yeni yönetimini tanıttı.

MAGİAD 1. Olağan üstü genel başkanlık seçiminin ardından başkan seçilen Erhan Atmaca, dün Haszade Kafe’de bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantıya MAGİAD Genel Başkanı Erhan Atmaca ve yönetimi katıldı. Derneklerinin kuruluşundan bugüne tam 1 sene geçtiğini ve bu bir sene de yapılan projelere yeni yönetimle devam edileceğini söyleyen Başkan Atmaca, “Biz 20 iş adamı arkadaşımızla kurmuş olduğumuz Gebze ve Marmara Bölgesi’ne hitaben iş adamları derneğidir. Kurucu genel başkanlığını Tuncer Saltaş üstlenmiştir. Derneğimiz yeni yönetimimizle öncelikle Gebze Bölgesi’ne daha sonra Marmara Bölgesi’nde ses getirecek projelere imza atacağımızın ümidindeyim.

 

 

KENDİ ARAMIZDA TİCARET YAPMALIYIZ

Gebze’de yıllardır olan SİAD kalabalığı büyük bir güçtür. Derneğimizin bir yılı tamamlaması ile 92 üyesi ile Gebze Bölgesi’nde güzel projeler yapacağız. Yeni seçilen yönetim kurulunu kalabalık bir şekilde oluşturmaya karar verdim. 2018’de en büyük projelerimizden biri kendi üyelerimizle ticaret yapmaktır. Eğer biz kendi üyelerimizle ticaret yapmazsak yol alamayız. Kendi aramızda ticareti geliştirdiğimizde Gebze’mize yararlı oluruz. Genel başkanlık yarışında benimle birlikte aday olan diğer iki arkadaşıma da buradan teşekkür ediyorum.” dedi.

İşte MAGİAD Genel Başkanı Erhan Atmaca’nın yeni yönetimi;

Erhan Atmaca, Mustafa Akıncılar, Mehmet Yıldız, Murat Doğan, Edip Orhanlı, Murat Akboğa, Ömer Kavak, Melike Ardıç, Özcan Karagöz, Fatih Kaplan, Tolga Özder, Serkan Devrimkaya, Mustafa Karaçam, Serdar Ükmelik, Sinan Suci, Kader Aras, Hüseyin Sarıçayır, Orhan Tüyyüz, Sadık Arslan, Ümit Aktaş, Mehmet Nuri Aydın, Ünal Ateş, Sabri Akyol, Zafer Pesen, Melikşah Tosun, Ufuk Guli

 

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.