22 Nisan’da tüm yollar Sakarya’ya çıkar!

Spor 29.03.2018 - 13:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

22 Nisan’da tüm yollar Sakarya’ya çıkar!

5 yıllık hasreti bitirmeye kararlı olan Gebzespor, 3.Lig’e yükselme Play-Off finalinde karşılaşacağı Altınova maçını çok büyük bir ihtimalle Yeni Sakarya Stadı’nda oynayacak.

5 yıllık hasreti bitirmeye kararlı olan Gebzespor, 3.Lig’e yükselme Play-Off finalinde karşılaşacağı Altınova maçını çok büyük bir ihtimalle Yeni Sakarya Stadı’nda oynayacak. TFF ile yapılan görüşmeler Yeni Sakarya Stadı’nı işaret ederken, kesin karar Gebzespor’un matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra belli olacak. Final 22 Nisan’da… Gebzespor’un BAL 12. Grup şampiyonu Altınova Belediyespor ile oynayacağı Play-Off final maçının yeri büyük ölçüde belli oldu. Gündeme gelen Eskişehir ve Düzce illerini eleyen Türkiye Futbol Federasyonu’nu, iki kulübe de aynı mesafede bulunan Yeni Sakarya Stadı’nda final maçını oynatmayı düşündüğü öğrenildi. Önceki gün Türkiye Futbol Federasyonu’na giderek bir dizi temaslarda bulunan Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır da karşılaşmanın Yeni Sakarya Stadı’nda oynanacağı bilgisini aldı. TRİBÜN KAPASİTESİ 28.154 TFF yetkilileri, Gebzespor’un matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra resmi açıklamayı yapacakken, yapılan görüşmeler final maçının Yeni Sakarya Stadı’nda oynanacağını işaret ediyor. 28 bin 154 koltuk kapasitesine sahip olan Yeni Sakarya Stadı’nda tribün üstünlüğü hiç kuşkusuz Gebzespor’dan yana olacak. Taraftarlar hangi ilde oynanırsa oynansın, 22 Nisan’daki final maçına en az 100 otobüsle çıkarma yapması bekleniyor.
5 yıllık hasreti bitirmeye kararlı olan Gebzespor, 3.Lig’e yükselme Play-Off finalinde karşılaşacağı Altınova maçını çok büyük bir ihtimalle Yeni Sakarya Stadı’nda oynayacak.

5 yıllık hasreti bitirmeye kararlı olan Gebzespor, 3.Lig’e yükselme Play-Off finalinde karşılaşacağı Altınova maçını çok büyük bir ihtimalle Yeni Sakarya Stadı’nda oynayacak. TFF ile yapılan görüşmeler Yeni Sakarya Stadı’nı işaret ederken, kesin karar Gebzespor’un matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra belli olacak. Final 22 Nisan’da…

Gebzespor’un BAL 12. Grup şampiyonu Altınova Belediyespor ile oynayacağı Play-Off final maçının yeri büyük ölçüde belli oldu. Gündeme gelen Eskişehir ve Düzce illerini eleyen Türkiye Futbol Federasyonu’nu, iki kulübe de aynı mesafede bulunan Yeni Sakarya Stadı’nda final maçını oynatmayı düşündüğü öğrenildi. Önceki gün Türkiye Futbol Federasyonu’na giderek bir dizi temaslarda bulunan Gebzespor Sportif Direktörü Abbas Sır da karşılaşmanın Yeni Sakarya Stadı’nda oynanacağı bilgisini aldı.

TRİBÜN KAPASİTESİ 28.154

TFF yetkilileri, Gebzespor’un matematiksel olarak şampiyonluğunu ilan etmesinden sonra resmi açıklamayı yapacakken, yapılan görüşmeler final maçının Yeni Sakarya Stadı’nda oynanacağını işaret ediyor. 28 bin 154 koltuk kapasitesine sahip olan Yeni Sakarya Stadı’nda tribün üstünlüğü hiç kuşkusuz Gebzespor’dan yana olacak. Taraftarlar hangi ilde oynanırsa oynansın, 22 Nisan’daki final maçına en az 100 otobüsle çıkarma yapması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.