Saadet Gebze’de Gündem İlçe Kongresi

Gebze 29.03.2018 - 16:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Saadet Gebze’de Gündem İlçe Kongresi

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Necati Korkmaz ilçe kongre sürecini başlattıklarını belirtti.

İlçe binasında önceki gün gerçekleşen haftalık olağan toplantıya Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz ve yönetimi ile partililer katıldı. İlçe Başkanı Korkmaz yerel ve genel gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. İlçe kongre süreçlerine start verdiklerini söyleyen Başkan Korkmaz, “Tüm Kocaeli genelinde ilçe kongreleri sürecine girmiş bulunuyoruz. İlçemizde de kongre çalışmalarına başladık. Kongremizin tam tarihi net olmamakla birlikte Ekim ayında yapılması planlanıyor. İlçe kongremize Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nu davet edeceğiz. Tam tarih netleşmesi genel başkanımızın program takvimine göre belirlenecek.” dedi. OHAL KALDIRILMALI Türkiye genelinde Saadet Partisi’ne bir sevgi gösterisi olduğunu söyleyerek sözlerine devam eden İlçe Başkanı Korkmaz, “Türkiye genelinde Saadet Partisi’ne bir teveccüh söz konusu. Biz de bu teveccühleri nasıl büyütebiliriz diye düşünüyoruz. Ama teveccühle beraber partimize sosyal medya üzerinden iftira bazlı algı saldırısı da mevcut. Saadet Partisi üzerine atılan iftiraları tespit edip gerekli işlemleri başlatacak bir ekip oluşturuyoruz. Geçen sene olağan üstü hal (OHAL) ilk uzatıldığında zamanın şartları içerisinde bir sıkıntı arz etmiyordu. Biz geçen sene yaptığımız açıklamada ‘OHAL yöneticilere kolaylık sağladığı için alışkanlık yapar.’ demiştik. Nitekim dediğimiz noktaya geldik. OHAL alışkanlık yaptı. Artık OHAL ile yönetiliyoruz. OHAL Türkiye’nin normalleşmesine katkı sağlamaz. OHAL ile yönetilmek bu saatten sonra Türkiye’yi kötü durumlara sokar. OHAL’den bir an evvel ülkenin çıkarılması gerekir.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Saadet Partisi İlçe Başkanı Necati Korkmaz ilçe kongre sürecini başlattıklarını belirtti.

İlçe binasında önceki gün gerçekleşen haftalık olağan toplantıya Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz ve yönetimi ile partililer katıldı. İlçe Başkanı Korkmaz yerel ve genel gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. İlçe kongre süreçlerine start verdiklerini söyleyen Başkan Korkmaz, “Tüm Kocaeli genelinde ilçe kongreleri sürecine girmiş bulunuyoruz. İlçemizde de kongre çalışmalarına başladık. Kongremizin tam tarihi net olmamakla birlikte Ekim ayında yapılması planlanıyor. İlçe kongremize Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu’nu davet edeceğiz. Tam tarih netleşmesi genel başkanımızın program takvimine göre belirlenecek.” dedi.

OHAL KALDIRILMALI

Türkiye genelinde Saadet Partisi’ne bir sevgi gösterisi olduğunu söyleyerek sözlerine devam eden İlçe Başkanı Korkmaz, “Türkiye genelinde Saadet Partisi’ne bir teveccüh söz konusu. Biz de bu teveccühleri nasıl büyütebiliriz diye düşünüyoruz. Ama teveccühle beraber partimize sosyal medya üzerinden iftira bazlı algı saldırısı da mevcut. Saadet Partisi üzerine atılan iftiraları tespit edip gerekli işlemleri başlatacak bir ekip oluşturuyoruz. Geçen sene olağan üstü hal (OHAL) ilk uzatıldığında zamanın şartları içerisinde bir sıkıntı arz etmiyordu. Biz geçen sene yaptığımız açıklamada ‘OHAL yöneticilere kolaylık sağladığı için alışkanlık yapar.’ demiştik. Nitekim dediğimiz noktaya geldik. OHAL alışkanlık yaptı. Artık OHAL ile yönetiliyoruz. OHAL Türkiye’nin normalleşmesine katkı sağlamaz. OHAL ile yönetilmek bu saatten sonra Türkiye’yi kötü durumlara sokar. OHAL’den bir an evvel ülkenin çıkarılması gerekir.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.