19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

GİLMDER Şehit Ailelerinin Yanında

Gebze 01.04.2018 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GİLMDER Şehit Ailelerinin Yanında

Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİLMDER) Gebzeli şehit ailelerini ziyaret etti.

GİLMDER Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Çelik ve yönetimi ile okul temsilcilikleri Gebze’deki şehit ailelerini ziyaret etti. Şehit ailelerinin ziyaretlerden mutlu olduklarını söyleyen GİLMDER Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Çelik, “Yakın zamanda ‘Fırat Kalkanı Harekâtı’nda,15 Temmuz’da ve teröristlerle girdikleri çatışmalarda şehit olan kardeşlerimizin ailelerine misafir olduk, dualar ettik. Ziyaretimizden duydukları memnuniyeti dile getiren aileler, ülke insanımızın yanlarında olduklarını görmelerinin kendilerine güç verdiğini ifade ettiler. Biz de kendilerine ve tüm şehitlerimize, gazilerimize, misafir eden ailelerine Allah (c.c.) hepsinden razı olsun.” dedi.       DİĞER EVLATLARIMIZI FEDA ETMEYE HAZIRIZ Gerçekleştirilen ziyaretlerde GİLMDER Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Çelik ve yönetimine eşlik eden Şehit Aileleri Dernek Başkanı Satılmış Demir, “Vatan için diğer evlatlarını da feda etmeye her zaman hazırız. Başta GİLMDER ekibine dua eden herkese, lise temsilcisi Fatih Yazıcı'ya, ortaokul temsilcisi Hakan Bölük'e, öğrenci temsilcileri Mehmet Dalkılınç ve arkadaşlarına teşekkür ederiz.” diye konuştu.        
Gebze İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GİLMDER) Gebzeli şehit ailelerini ziyaret etti.

GİLMDER Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Çelik ve yönetimi ile okul temsilcilikleri Gebze’deki şehit ailelerini ziyaret etti. Şehit ailelerinin ziyaretlerden mutlu olduklarını söyleyen GİLMDER Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Çelik, “Yakın zamanda ‘Fırat Kalkanı Harekâtı’nda,15 Temmuz’da ve teröristlerle girdikleri çatışmalarda şehit olan kardeşlerimizin ailelerine misafir olduk, dualar ettik. Ziyaretimizden duydukları memnuniyeti dile getiren aileler, ülke insanımızın yanlarında olduklarını görmelerinin kendilerine güç verdiğini ifade ettiler. Biz de kendilerine ve tüm şehitlerimize, gazilerimize, misafir eden ailelerine Allah (c.c.) hepsinden razı olsun.” dedi.

 

 

 

DİĞER EVLATLARIMIZI FEDA ETMEYE HAZIRIZ

Gerçekleştirilen ziyaretlerde GİLMDER Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Çelik ve yönetimine eşlik eden Şehit Aileleri Dernek Başkanı Satılmış Demir, “Vatan için diğer evlatlarını da feda etmeye her zaman hazırız. Başta GİLMDER ekibine dua eden herkese, lise temsilcisi Fatih Yazıcı'ya, ortaokul temsilcisi Hakan Bölük'e, öğrenci temsilcileri Mehmet Dalkılınç ve arkadaşlarına teşekkür ederiz.” diye konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.