Altun'dan İbret Verici Yazı

Spor 02.04.2018 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Altun'dan İbret Verici Yazı

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili, Gazeteci-Yazar Levent Altun son yazdığı köşe yazısında Gebzespor üzerinde oynanan oyunları, Bursa Zaferspor'un pazar günü oynanan maçta ortaya koyduğu tribün tavırlarını ortaya koydu.

İşte Levent Altun'un  O Yazısı Tarih 10 Aralık 2017. Gebzespor, Bursa Zaferspor’u ağırlıyor. Hava yağmurlu. Soğuk.   Konuk takım Bursa Zaferspor’un taraftarlarının bulunduğu bölüm açık olduğu için yağmurda ıslanacaklar. Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk devreye giriyor. Konuk takım taraftarları kapalı tribüne alınıyor. Üşümüşlerdir diye çay ve simit ikram ediliyor. Tarih 1 Nisan 2017. Gebzespor, Bursa Zaferspor deplasmanına gidiyor. Yendiği takdirde şampiyon olacak. Bursa ekibinin ligde hiçbir iddiası yok. Buna rağmen sahada inanılmaz bir hırsla oynuyorlar. Yeniyorlar da. Sahadaki skora diyecek bir şeyimiz yok. Argo deyimle, ‘yatacak’ halleri de yok. Ama tribünde yaşananlar, yapılan çirkeflikler ve maçın ardından gösterilen tavırlar tek kelimeyle utanç verici. Tribünde bu çirkinlikler yaşanırken, bir Zaferspor taraftarı kendi yöneticilerine ve taraftarlarına bağırıyor. Diyor ki, “Ayıptır ya, bu adamlar ilk maçta biz yağmurda ıslanmayalım diye kapalı tribüne aldılar, çay ve simit ikram ettiler…” … Gebzespor yenseydi en yakın rakibi Maltepe ile puan farkını 4’e çıkarıp şampiyonluğu garantileyecekti, olmadı. Maltepe ise 9-0 kazandı. Peki kimi yendi Maltepe? Karasu’yu. Oysa, Maltepe’den 9 gol yiyen Karasu bir önceki hafta Gebzespor’a adeta kök söktürmüş, son 10 dakikada attığımız gol ile yenebilmiştik. Bitti mi? Hayır bitmedi. 8 Nisan’da son maçlar oynanacak ve şampiyonluk belli olacak. Maltepe, bizi 2-1 yenen ve her türlü çirkefliği yapan Bursa Zafer ile kendi sahasında karşılaşacak. Bu maçın sonucu gerçekten de merak uyandırıyor! Gebzespor ise Sapanca Gençlik spor ile oynayacak. Sapanca bu hafta son dakikalarda attığı golle 2-1 kazandı ve küme düşmeme umudunu Gebzespor maçına bıraktı. Yani Gebzespor’un karşısında mutlak galibiyet arayan bir Sapanca olacak. Sapanca’nın umudunu yeşerten galibiyet, Kocaeli’nin takımı Doğantepe’den geldi. Sezon boyunca 4 İstanbul takımını peşine takan, federasyonun ve rakiplerinin türlü türlü tezgahlarıyla ve komplolarıyla mücadele eden, saha içindeki ve dışındaki rakiplerini çimlere gömen Gebzesporumuz bütün sezonun intikamını alacağı tarihi maç 8 Nisan’da Gebze Alaettin Kurt stadında oynanacak. … Uzun lafın kısası. 8 Nisan 2018 Pazar günü 27 bin kişi kapasiteli Gebze Alaettin Kurt stadı tamamen dolmalı. Gebzeliler, yaşadıkları şehre 8 Nisan’da sahip çıkmayacaklar da ne zaman çıkacaklar? Bu bizim için bir onur ve gurur mücadelesi olacak. 27 bin kişi, amatör kümede seyirci rekoru anlamını da taşıyor. Stat dolacak, futbolcular sahada galip gelecek ve sezon boyu yapılan tüm çirkefliklere şampiyon olarak adeta tokat gibi karşılık vereceğiz.  
Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanvekili, Gazeteci-Yazar Levent Altun son yazdığı köşe yazısında Gebzespor üzerinde oynanan oyunları, Bursa Zaferspor'un pazar günü oynanan maçta ortaya koyduğu tribün tavırlarını ortaya koydu.

İşte Levent Altun'un  O Yazısı

Tarih 10 Aralık 2017.

Gebzespor, Bursa Zaferspor’u ağırlıyor.

Hava yağmurlu.

Soğuk.  

Konuk takım Bursa Zaferspor’un taraftarlarının bulunduğu bölüm açık olduğu için yağmurda ıslanacaklar.

Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk devreye giriyor. Konuk takım taraftarları kapalı tribüne alınıyor. Üşümüşlerdir diye çay ve simit ikram ediliyor.

Tarih 1 Nisan 2017.

Gebzespor, Bursa Zaferspor deplasmanına gidiyor.

Yendiği takdirde şampiyon olacak. Bursa ekibinin ligde hiçbir iddiası yok. Buna rağmen sahada inanılmaz bir hırsla oynuyorlar.

Yeniyorlar da.

Sahadaki skora diyecek bir şeyimiz yok. Argo deyimle, ‘yatacak’ halleri de yok. Ama tribünde yaşananlar, yapılan çirkeflikler ve maçın ardından gösterilen tavırlar tek kelimeyle utanç verici.

Tribünde bu çirkinlikler yaşanırken, bir Zaferspor taraftarı kendi yöneticilerine ve taraftarlarına bağırıyor.

Diyor ki, “Ayıptır ya, bu adamlar ilk maçta biz yağmurda ıslanmayalım diye kapalı tribüne aldılar, çay ve simit ikram ettiler…”

Gebzespor yenseydi en yakın rakibi Maltepe ile puan farkını 4’e çıkarıp şampiyonluğu garantileyecekti, olmadı.

Maltepe ise 9-0 kazandı.

Peki kimi yendi Maltepe? Karasu’yu.

Oysa, Maltepe’den 9 gol yiyen Karasu bir önceki hafta Gebzespor’a adeta kök söktürmüş, son 10 dakikada attığımız gol ile yenebilmiştik.

Bitti mi? Hayır bitmedi.

8 Nisan’da son maçlar oynanacak ve şampiyonluk belli olacak. Maltepe, bizi 2-1 yenen ve her türlü çirkefliği yapan Bursa Zafer ile kendi sahasında karşılaşacak. Bu maçın sonucu gerçekten de merak uyandırıyor!

Gebzespor ise Sapanca Gençlik spor ile oynayacak.

Sapanca bu hafta son dakikalarda attığı golle 2-1 kazandı ve küme düşmeme umudunu Gebzespor maçına bıraktı.

Yani Gebzespor’un karşısında mutlak galibiyet arayan bir Sapanca olacak. Sapanca’nın umudunu yeşerten galibiyet, Kocaeli’nin takımı Doğantepe’den geldi.

Sezon boyunca 4 İstanbul takımını peşine takan, federasyonun ve rakiplerinin türlü türlü tezgahlarıyla ve komplolarıyla mücadele eden, saha içindeki ve dışındaki rakiplerini çimlere gömen Gebzesporumuz bütün sezonun intikamını alacağı tarihi maç 8 Nisan’da Gebze Alaettin Kurt stadında oynanacak.

Uzun lafın kısası.

8 Nisan 2018 Pazar günü 27 bin kişi kapasiteli Gebze Alaettin Kurt stadı tamamen dolmalı. Gebzeliler, yaşadıkları şehre 8 Nisan’da sahip çıkmayacaklar da ne zaman çıkacaklar?

Bu bizim için bir onur ve gurur mücadelesi olacak. 27 bin kişi, amatör kümede seyirci rekoru anlamını da taşıyor. Stat dolacak, futbolcular sahada galip gelecek ve sezon boyu yapılan tüm çirkefliklere şampiyon olarak adeta tokat gibi karşılık vereceğiz.

  •  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.