Ülkü Ocakları Gebze Türkeş’i Andı

Gebze 06.04.2018 - 10:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ülkü Ocakları Gebze Türkeş’i Andı

Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı merhum Alparslan Türkeş'in vefatının 21.Yılı münasebeti ile mevlid-i şerif programı düzenledi.

Gebze Çoban Mustafa Paşa Mahallesi’nde önceki akşam düzenlenen mevlit programında konuşan Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, “Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı olarak Milliyetçi Hareket Partisinin Efsanevi Genel Başkanı Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in vefatının 21.Yılı münasebetiyle 5 Nisan Perşembe Günü Akşam Namazına müteakiben Çoban Mustafa Paşa Camiinde Mevlid-i Şerif Programı gerçekleştirdik. TEŞEKKÜR EDERİM Çok sayıda Ülkücü Genç, Partili ve vatandaşın katılım gösterdiği programda Kuran-ı Kerim Tilaveti yapılmış,  ilahi ve kasideler okunduktan sonra Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve şehitlerimizin ruhuna dualar edilmiştir. Programa katılan Ülkü Ocaklılara, Partililere ve vatandaşlara teşekkür ederim. Ülkü Ocakları var olduğu sürece Başbuğ Alparslan Türkeş'in fikirleri yaşayacak ve gelecek kuşaklara aktarılacak.” dedi.
Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı merhum Alparslan Türkeş'in vefatının 21.Yılı münasebeti ile mevlid-i şerif programı düzenledi.

Gebze Çoban Mustafa Paşa Mahallesi’nde önceki akşam düzenlenen mevlit programında konuşan Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanı Ahmet Çağrı Şakar, “Ülkü Ocakları Gebze İlçe Başkanlığı olarak Milliyetçi Hareket Partisinin Efsanevi Genel Başkanı Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in vefatının 21.Yılı münasebetiyle 5 Nisan Perşembe Günü Akşam Namazına müteakiben Çoban Mustafa Paşa Camiinde Mevlid-i Şerif Programı gerçekleştirdik.

TEŞEKKÜR EDERİM

Çok sayıda Ülkücü Genç, Partili ve vatandaşın katılım gösterdiği programda Kuran-ı Kerim Tilaveti yapılmış,  ilahi ve kasideler okunduktan sonra Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve şehitlerimizin ruhuna dualar edilmiştir. Programa katılan Ülkü Ocaklılara, Partililere ve vatandaşlara teşekkür ederim. Ülkü Ocakları var olduğu sürece Başbuğ Alparslan Türkeş'in fikirleri yaşayacak ve gelecek kuşaklara aktarılacak.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.