GESMEK Yılsonu Sergisine Hazırlanıyor

Gebze 08.04.2018 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GESMEK Yılsonu Sergisine Hazırlanıyor

2017-2018 Eğitim Öğretim Döneminde GESMEK bünyesinde açtığımız 43 ayrı branşta toplam 4100 kursiyere eğitim veren GESMEK, yılsonu sergisine hazırlanıyor.

Güzel Sanatlar ve Meslek Kursları, bu anlamda, Gebze halkının ekonomik, sosyal, kültürel ve sanatsal açıdan gelişmesi ve hayatlarını zenginleştirmesi gibi bir misyonla uzun yıllardır Gebzelilere hizmet veriyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ‘Eğitiminiz Geleceğimizdir’ sloganıyla 7 den 70'e Gebze halkına hizmet sunan GESMEK Eğitim Ailesi; 10 merkez 43 Branş 4100 kursiyeriyle beraber yılsonu sergisine büyük bir heyecanla hazırlanıyor. ÖZGĞVEN KAZANDILAR Tüm vatandaşları GESMEK’e davet eden Başkan Köşker, “2017-2018 Eğitim Öğretim Döneminde GESMEK bünyesinde açtığımız 43 ayrı branşta toplam 4100 kursiyerimiz meslek, sanat, el becerisi, güzel sanatlar, yabancı dil, bilgisayar ve değişik hobiler öğrendi. Dershanelerimize hakim olan samimiyet ikliminde yeni ve kalıcı dostluklar edindi; beceri ve yeteneklerini geliştirerek özgüven kazandı. DAVET EDİYORUM GESMEK Kursları, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla bugün Gebze'nin en büyük sosyal projesine dönüştü. ‘Eğitiminiz Geleceğimiz’ prensibiyle hizmet verdiğimiz kurslarımızın başarısında emeği geçen öğretmen ve eğiticilerimize şükranlarımı sunuyor, tüm vatandaşlarımızı belediyemizin sunduğu bu imkandan yararlanmaya davet ediyorum.” dedi.
2017-2018 Eğitim Öğretim Döneminde GESMEK bünyesinde açtığımız 43 ayrı branşta toplam 4100 kursiyere eğitim veren GESMEK, yılsonu sergisine hazırlanıyor.

Güzel Sanatlar ve Meslek Kursları, bu anlamda, Gebze halkının ekonomik, sosyal, kültürel ve sanatsal açıdan gelişmesi ve hayatlarını zenginleştirmesi gibi bir misyonla uzun yıllardır Gebzelilere hizmet veriyor. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ‘Eğitiminiz Geleceğimizdir’ sloganıyla 7 den 70'e Gebze halkına hizmet sunan GESMEK Eğitim Ailesi; 10 merkez 43 Branş 4100 kursiyeriyle beraber yılsonu sergisine büyük bir heyecanla hazırlanıyor.

ÖZGĞVEN KAZANDILAR

Tüm vatandaşları GESMEK’e davet eden Başkan Köşker, “2017-2018 Eğitim Öğretim Döneminde GESMEK bünyesinde açtığımız 43 ayrı branşta toplam 4100 kursiyerimiz meslek, sanat, el becerisi, güzel sanatlar, yabancı dil, bilgisayar ve değişik hobiler öğrendi. Dershanelerimize hakim olan samimiyet ikliminde yeni ve kalıcı dostluklar edindi; beceri ve yeteneklerini geliştirerek özgüven kazandı.

DAVET EDİYORUM

GESMEK Kursları, kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayışıyla bugün Gebze'nin en büyük sosyal projesine dönüştü. ‘Eğitiminiz Geleceğimiz’ prensibiyle hizmet verdiğimiz kurslarımızın başarısında emeği geçen öğretmen ve eğiticilerimize şükranlarımı sunuyor, tüm vatandaşlarımızı belediyemizin sunduğu bu imkandan yararlanmaya davet ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.