23 Nisan Ayrı Bir Önem Taşır

Darıca 23.04.2018 - 13:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

23 Nisan Ayrı Bir Önem Taşır

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, TBMM’nin 98. Kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olması açısından da büyük önem arz ettiğini ifade eden Başkan Karabacak mesajında şu görüşlere yer verdi.   Türk insanının tüm yokluklara rağmen büyük zaferler elde ettiği Kurtuluş Savaşı, milletimizin hakimiyeti kayıtsız şartsız bir şekilde eline aldığı büyük bir mücadele örneğidir. Türk milletinin başarı ile sonuçlandırdığı bu büyük mücadele, insanlık tarihinin her yönden en önemli savaşlarından birisi olarak tarihe adını yazdırmıştır. Kurtuluş mücadelesinin ardından Büyük Millet Meclisi'nin açılış günü olan 23  Nisan 1920 tarihi, bağımsız  Türk Devleti'nin demokrasiye geçiş günüdür.Büyük  Kumandan M.Kemal Atatürk aynı zamanda bu günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan ederek çocuklarımıza hediye ettiği  içinde ayrı bir önem taşımaktadır. Geleceğimizin teminatı olan  çocuklarımızın, çağın gereklerine uygun olarak  kendilerini yetiştirip, ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaracaklarına, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne  ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaklarına inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle  anar,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlar, tüm dünya çocuklarına ve vatandaşlarımıza sağlık ve esenlikler dilerim. 
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, TBMM’nin 98. Kuruluş yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olması açısından da büyük önem arz ettiğini ifade eden Başkan Karabacak mesajında şu görüşlere yer verdi.

 

Türk insanının tüm yokluklara rağmen büyük zaferler elde ettiği Kurtuluş Savaşı, milletimizin hakimiyeti kayıtsız şartsız bir şekilde eline aldığı büyük bir mücadele örneğidir. Türk milletinin başarı ile sonuçlandırdığı bu büyük mücadele, insanlık tarihinin her yönden en önemli savaşlarından birisi olarak tarihe adını yazdırmıştır. Kurtuluş mücadelesinin ardından Büyük Millet Meclisi'nin açılış günü olan 23  Nisan 1920 tarihi, bağımsız  Türk Devleti'nin demokrasiye geçiş günüdür.Büyük  Kumandan M.Kemal Atatürk aynı zamanda bu günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan ederek çocuklarımıza hediye ettiği  içinde ayrı bir önem taşımaktadır.

Geleceğimizin teminatı olan  çocuklarımızın, çağın gereklerine uygun olarak  kendilerini yetiştirip, ülkemizi gelişmiş ülkeler seviyesine çıkaracaklarına, vatanımızın bölünmez bütünlüğüne  ve Cumhuriyetimize ilelebet sahip çıkacaklarına inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bütün şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle  anar,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlar, tüm dünya çocuklarına ve vatandaşlarımıza sağlık ve esenlikler dilerim. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.