Ak Darıca kenetlendi

Darıca 27.04.2018 - 09:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ak Darıca kenetlendi

Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı İstişare Kurulu Toplantısı ana kademe yöneticileri, yürütme kurulu üyelerinin, mahalle yönetimlerinin, kadın ve gençlik kolları organları ile belediye meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare kurulu toplantısında Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, partililerine ev sahipliği yaparken Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak parti Eski İlçe Başkanları Hakan Höbek ve Orhan Pala, Kocaeli Ak Parti İl Yönetm Kurulu Üyeleri İlhan Yıldırım,  Ayhan Naci Yılmaz, Sezai Ata, iktat Aydın, Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Darıca Ak Parti İlçe Gençlik Koları Başkanı Cengiz Ramazanoğlu, mahalle teşkilatları yöneticileri, belediye meclis üyeleri, organlara bağlı yöneticiler, partide geçmiş dönemlerde görev almış partililer yerlerini aldılar. NE YAPSALAR BEYHUDE Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık 24 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi düzenlenen istişare kurulu toplantısında ana muhalefet partisine sert yüklendi. Bıyık konuşmasında, " Bir Ana Muhalefet Partisi düşünün ki kendi adayını bile çıkartmakta kararsız. CHP' ye gönül vermiş vatan millet bayrak sevdalıları bunu görmüyor mu sanıyorlar? Ne yapsalar beyhude. Bu halk karanlıklarda iş tutanlara, İP gibi boynu bükük sahneye çıkarılanlara ve çıkartanlara 24 Haziran'da sandıkta ders verecektir. Aziz milletimiz, 81 milyonun önünde şeffaf şekilde AK Parti ve MHP tarafından kurulan ittifakın adayı, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan' ıBıyık’ın ardından kürsüye Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman geldi. Vekil Yaman konuşmasında, aday adaylığını Çayırova'da açıkladığının altını çizerek konuşmasına başladı. Yaman, "Bu aziz millet bize ne talimat verdiyse biz onu yaptık. 24 Haziran seçimleri 15 Temmuz olaylarından sonra bir milat seçimidir. Artık Türkiye'nin rolü dünyada değişmiştir. TÜRKİYE ROL VEREN DURUMA GELDİ Rol veren bir durumdadır. Bu takımın bir kaptanı var. Bu davanın bir lideri var. Bizi bir üst lige çıkaran biri var. İşte o Recep Tayyip Erdoğan'dır. Canını, gecesini, gündüzünü ortaya koyan Erdoğan sadece bizim değil, bize umut bağlamış tüm mazlumların, yalın ayaklıların da lideridir. Türkiye'de en büyük sorun ana muhalefet sorunudur. Ana muhalefet partisinin adayı belli değil. Bu bir demokrasi ayıbıdır. Bu ülkeye yakışmayan ayıplardır. Muhalefetin adayı bizim sorunumuz konumuz değildir. Biz seçime hazırız. Yeni bir modelin uygulanacağı 24 Haziran seçimleri tüm seçimlerin anasıdır. Sakın ha... Partimiz seçime hazır demeyelim. Herkese iş düşüyor. Gitmeniz gereken bir kişiye dahi gitmeyi unutur ihmal edersek bir kişi eksik oluruz. Bütün gönüldaşlarımızın kapı kapı dolaşması lazım. Mutlaka yeni Türkiye'yi Cumhurbaşkanımızın ve Ak Kadroların oluşturması lazım." dedi.
Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı İstişare Kurulu Toplantısı ana kademe yöneticileri, yürütme kurulu üyelerinin, mahalle yönetimlerinin, kadın ve gençlik kolları organları ile belediye meclis üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen istişare kurulu toplantısında Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, partililerine ev sahipliği yaparken Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak parti Eski İlçe Başkanları Hakan Höbek ve Orhan Pala, Kocaeli Ak Parti İl Yönetm Kurulu Üyeleri İlhan Yıldırım,  Ayhan Naci Yılmaz, Sezai Ata, iktat Aydın, Darıca Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Darıca Ak Parti İlçe Gençlik Koları Başkanı Cengiz Ramazanoğlu, mahalle teşkilatları yöneticileri, belediye meclis üyeleri, organlara bağlı yöneticiler, partide geçmiş dönemlerde görev almış partililer yerlerini aldılar.

NE YAPSALAR BEYHUDE
Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık 24 Haziran'da yapılacak seçimler öncesi düzenlenen istişare kurulu toplantısında ana muhalefet partisine sert yüklendi. Bıyık konuşmasında, " Bir Ana Muhalefet Partisi düşünün ki kendi adayını bile çıkartmakta kararsız. CHP' ye gönül vermiş vatan millet bayrak sevdalıları bunu görmüyor mu sanıyorlar? Ne yapsalar beyhude. Bu halk karanlıklarda iş tutanlara, İP gibi boynu bükük sahneye çıkarılanlara ve çıkartanlara 24 Haziran'da sandıkta ders verecektir. Aziz milletimiz, 81 milyonun önünde şeffaf şekilde AK Parti ve MHP tarafından kurulan ittifakın adayı, Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan' ıBıyık’ın ardından kürsüye Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman geldi. Vekil Yaman konuşmasında, aday adaylığını Çayırova'da açıkladığının altını çizerek konuşmasına başladı. Yaman, "Bu aziz millet bize ne talimat verdiyse biz onu yaptık. 24 Haziran seçimleri 15 Temmuz olaylarından sonra bir milat seçimidir. Artık Türkiye'nin rolü dünyada değişmiştir.

TÜRKİYE ROL VEREN DURUMA GELDİ

Rol veren bir durumdadır. Bu takımın bir kaptanı var. Bu davanın bir lideri var. Bizi bir üst lige çıkaran biri var. İşte o Recep Tayyip Erdoğan'dır. Canını, gecesini, gündüzünü ortaya koyan Erdoğan sadece bizim değil, bize umut bağlamış tüm mazlumların, yalın ayaklıların da lideridir. Türkiye'de en büyük sorun ana muhalefet sorunudur. Ana muhalefet partisinin adayı belli değil. Bu bir demokrasi ayıbıdır. Bu ülkeye yakışmayan ayıplardır. Muhalefetin adayı bizim sorunumuz konumuz değildir. Biz seçime hazırız. Yeni bir modelin uygulanacağı 24 Haziran seçimleri tüm seçimlerin anasıdır. Sakın ha... Partimiz seçime hazır demeyelim. Herkese iş düşüyor. Gitmeniz gereken bir kişiye dahi gitmeyi unutur ihmal edersek bir kişi eksik oluruz. Bütün gönüldaşlarımızın kapı kapı dolaşması lazım. Mutlaka yeni Türkiye'yi Cumhurbaşkanımızın ve Ak Kadroların oluşturması lazım." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.