Gebze Daha Güvenli Olacak

Gebze 27.04.2018 - 13:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze Daha Güvenli Olacak

GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan beraberindeki heyet, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Adnan Aksal’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Aksakal, “Gebze daha güvenli bir ilçe olacak.” dedi.

Kocaeli’de daha önce İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini üstelenen Adnan Aksakal’ın Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanması dolayısı GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, Yönetim Kurulu Başkan V. Deniz H. İlgün, Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Sezgin ve Bölge Müdürü Güher Türker tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, “Gebze’nin daha yaşanabilir ve güvenli bir ilçe olması için gerekli bütün adımların atılacak.” diye konuşarak gerçekleşen nezaket ziyareti için GEPOSB Yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletti. KÜBRA AKABALI
GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan beraberindeki heyet, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Adnan Aksal’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Aksakal, “Gebze daha güvenli bir ilçe olacak.” dedi.

Kocaeli’de daha önce İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevini üstelenen Adnan Aksakal’ın Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanması dolayısı GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, Yönetim Kurulu Başkan V. Deniz H. İlgün, Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Sezgin ve Bölge Müdürü Güher Türker tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, “Gebze’nin daha yaşanabilir ve güvenli bir ilçe olması için gerekli bütün adımların atılacak.” diye konuşarak gerçekleşen nezaket ziyareti için GEPOSB Yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletti.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.