Bölgemizde Pehlivan sevinci

Gebze 30.04.2018 - 10:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bölgemizde Pehlivan sevinci

Bölgemiz siyasetinin en önemli isimleri arasında her dönem yerini alan İbrahim Pehlivan’ın adaylığı, yine bölgenin tüm kesimlerinde destek gören bir girişim olarak değerlendirildi.

Bölgemizde hem Darıca Belediye Başkanı hem de Gebze Belediye Başkanı olarak siyaset dünyasına önemli katkılar sunan, katkıları, hizmetleri ile her dönemde adından söz ettiren Pehlivan, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, muhtarlar ve yöre dernekleri arasında vikel aday adaylık girişimi büyük destek gördü. Darıca G.B ve Gebzespor’un 2. Lig’e çıktığı şampiyonluk sezonlarında her iki takıma da büyük katkı sunan ve bölge spor camiasının büyük sevgisini kazanan İbrahim Pehlivan sahillerinin düzenlenme çalışmalarında Dudayev Park ile ilk adımı atmıştı. Gebze Belediye Başkanlığı görevinin ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilen Pehlivan, vekil aday adaylığı başvurusu ile tekrar Kocaeli siyaseti içinde yer alacak. YÖRE DERNEKLERİ SEVİNÇE KARŞILADI Darıca’da belediye başkanlığı görevi sırasında ilçede  faaliyetlerini sürdüren başta Erzurumlular Derneği, Bilecikliler Derneği, Eskişehirler Derneği olmak üzere birçok yöre derneği ile sıcak ilişkiler içinde olan Pehlivan bu iletişim alışkanlığını Gebze’de de devam ettirmişti. Bölgenin sporuna, kültürüne, sağlık ve eğitim hizmetlerine büyük katkılar sunarak belediye başkanlık görevlerini tamamlayan İbrahim Pehlivan her daim bölge halkının saygı ve sevgisini kazanan bir isim olarak hafızalarda yer edinmişti.
Bölgemiz siyasetinin en önemli isimleri arasında her dönem yerini alan İbrahim Pehlivan’ın adaylığı, yine bölgenin tüm kesimlerinde destek gören bir girişim olarak değerlendirildi.

Bölgemizde hem Darıca Belediye Başkanı hem de Gebze Belediye Başkanı olarak siyaset dünyasına önemli katkılar sunan, katkıları, hizmetleri ile her dönemde adından söz ettiren Pehlivan, sivil toplum kuruluşları, spor kulüpleri, muhtarlar ve yöre dernekleri arasında vikel aday adaylık girişimi büyük destek gördü. Darıca G.B ve Gebzespor’un 2. Lig’e çıktığı şampiyonluk sezonlarında her iki takıma da büyük katkı sunan ve bölge spor camiasının büyük sevgisini kazanan İbrahim Pehlivan sahillerinin düzenlenme çalışmalarında Dudayev Park ile ilk adımı atmıştı. Gebze Belediye Başkanlığı görevinin ardından Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevine getirilen Pehlivan, vekil aday adaylığı başvurusu ile tekrar Kocaeli siyaseti içinde yer alacak.

YÖRE DERNEKLERİ SEVİNÇE KARŞILADI

Darıca’da belediye başkanlığı görevi sırasında ilçede  faaliyetlerini sürdüren başta Erzurumlular Derneği, Bilecikliler Derneği, Eskişehirler Derneği olmak üzere birçok yöre derneği ile sıcak ilişkiler içinde olan Pehlivan bu iletişim alışkanlığını Gebze’de de devam ettirmişti. Bölgenin sporuna, kültürüne, sağlık ve eğitim hizmetlerine büyük katkılar sunarak belediye başkanlık görevlerini tamamlayan İbrahim Pehlivan her daim bölge halkının saygı ve sevgisini kazanan bir isim olarak hafızalarda yer edinmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.