GOSB’da Yıldırım Yeniden

Gebze 04.05.2018 - 14:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GOSB’da Yıldırım Yeniden

Gebze Organize Sanayi Bölgesi 7. Olağan Genel Kurulu, 3 Mayıs 2018 tarihinde GOSB Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede Yıldırım tek liste ile seçime gitti.

Genel Kurula, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. İstiklal Marşı’nın ardından,  Divan Üyeleri seçildi. Divan Başkanı Ragıp Tunalılar (Ulus Metal San. ve Tic. A.Ş.), Divan Üyesi Mahir Engin (Engin Metal Tic. ve San. A.Ş.) olarak belirlendi. Divan Seçiminin ardından, GOSB Yönetim Kurulu’nun 2017-2018 faaliyet raporu, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım tarafından katılımcılara aktarıldı. Faaliyet Raporunun aktarımından sonra Katılımcılar, tek listeyi oyladılar.  Seçimlerden sonra GOSB’un 2018 yılı yatırımları ve bütçesi Genel Kurul’un gündeminde tek tek oylanarak karara bağlandı. GOSB Yönetim ve Denetim Kurulu üye listeleri ve OSBÜK temsilcileri aşağıdaki gibi oluştu. Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri Vahit YILDIRIM (Enka Civata İmalat ve Sanayi Mam. Paz. A.Ş.) Ümit ŞİŞMANOĞLU (Pürplast Poliüretan Plastik Kimya San. ve Tic. A.Ş.) Murat YASA  (Aromsa Besin Aroma ve Katkı Maddeleri San. ve Tic. A.Ş.) Oğuz TEZEL (Siemens San. ve Tic. A.Ş.) Bahri BÜYÜKAKÇALI (Saint Gobain Weber Yapı Kimyasalları San. ve Tic. A.Ş.) OSBÜK Asıl Temsilcileri Vahit YILDIRIM (Enka Civata İmalat ve Sanayi Mam. Paz. A.Ş.) Ragıp TUNALILAR (Ulus Metal San. ve Tic. A.Ş.) Cem Mızraklı (Pulver Kimya San. ve Tic. A.Ş.)
Gebze Organize Sanayi Bölgesi 7. Olağan Genel Kurulu, 3 Mayıs 2018 tarihinde GOSB Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede Yıldırım tek liste ile seçime gitti.

Genel Kurula, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlandı. İstiklal Marşı’nın ardından,  Divan Üyeleri seçildi. Divan Başkanı Ragıp Tunalılar (Ulus Metal San. ve Tic. A.Ş.), Divan Üyesi Mahir Engin (Engin Metal Tic. ve San. A.Ş.) olarak belirlendi. Divan Seçiminin ardından, GOSB Yönetim Kurulu’nun 2017-2018 faaliyet raporu, GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım tarafından katılımcılara aktarıldı. Faaliyet Raporunun aktarımından sonra Katılımcılar, tek listeyi oyladılar.  Seçimlerden sonra GOSB’un 2018 yılı yatırımları ve bütçesi Genel Kurul’un gündeminde tek tek oylanarak karara bağlandı.

GOSB Yönetim ve Denetim Kurulu üye listeleri ve OSBÜK temsilcileri aşağıdaki gibi oluştu.

Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri

Vahit YILDIRIM (Enka Civata İmalat ve Sanayi Mam. Paz. A.Ş.)

Ümit ŞİŞMANOĞLU (Pürplast Poliüretan Plastik Kimya San. ve Tic. A.Ş.)

Murat YASA  (Aromsa Besin Aroma ve Katkı Maddeleri San. ve Tic. A.Ş.)

Oğuz TEZEL (Siemens San. ve Tic. A.Ş.)

Bahri BÜYÜKAKÇALI (Saint Gobain Weber Yapı Kimyasalları San. ve Tic. A.Ş.)

OSBÜK Asıl Temsilcileri

Vahit YILDIRIM (Enka Civata İmalat ve Sanayi Mam. Paz. A.Ş.)

Ragıp TUNALILAR (Ulus Metal San. ve Tic. A.Ş.)

Cem Mızraklı (Pulver Kimya San. ve Tic. A.Ş.)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.