İstanbul Gebze’den Fethedilecek

05.05.2018 - 11:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İstanbul Gebze’den Fethedilecek

Anadolu Gençlik Derneği 40 yıldır geleneksel hale getirdiği İstanbul’un Fethi’nin yıldönümünü Gebze’de kutlayacak.

Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Başkanı Kemal Halıcı ve Gebze Şube Başkanı Muhammed Emin Karakaya Gebze’de bir basın toplantısı düzenledi. Anadolu Gençlik Derneği Gebze Şube Başkanlığında dün düzenlenen toplantıda İstanbul’un fetih şölenlerinin Gebze’de yapılacağı belirtildi. Düzenlenen toplantıda Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Başkanı Kemal Halıcı bir konuşma yaptı. Başkan Halıcı, “29 Mayıs 2018 İstanbul’un fethinin 565. Yıldönümüdür. AYASOFYADA NAMAZ Derneğimiz olarak 40 yılı aşkın süredir kutladığımız fetih programını bu sene 12Mayıs Cumartesi günü Gebze Alaettin Kurt Stadyumunda yapacağız. Fetih günü programımıza Ayasofya’da sabah namazı kılarak başlayacağız. Bu muhteşem fetih İslam’ın Avrupa’daki varlığına teminat olmuştur. Asırlarca insanlara kan kusturan Bizans ortadan kaldırılmıştır. İnanmış bir kumandanın ve ordunun önünde hiçbir şeyin duramayacağına örnektir. GEBZE’DE İLK DEFA İstanbul modern zamanların ortaya çıkardığı bir kent değildir. İstanbul Mekke’nin, Medine’nin ve Kudüs’ün teminatı olmuştur. İstanbul zayıfladığı bir dönemde tüm İslam dünyası emperyalist işkencelere maruz kalmışlardır. Yeryüzünde akan kanın durması İstanbul’un ayağa kalkmasına bağlıdır. Tüm İslam âlemi için yeni bir kutlu yürüyüşün ayak sesleri olmasını diliyoruz. Spor gösterileri ile başlayan şölenimiz İstanbul’un fethinin canlandırılması ile devam edecek. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu da davet ettik. Gebze halkı ve Kocaeli’deki gençlerimizi ve kendini genç hisseden kardeşlerimizi ilk defa Gebze’de yapacağımız programımıza davet ediyorum.” dedi.
Anadolu Gençlik Derneği 40 yıldır geleneksel hale getirdiği İstanbul’un Fethi’nin yıldönümünü Gebze’de kutlayacak.

Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Başkanı Kemal Halıcı ve Gebze Şube Başkanı Muhammed Emin Karakaya Gebze’de bir basın toplantısı düzenledi. Anadolu Gençlik Derneği Gebze Şube Başkanlığında dün düzenlenen toplantıda İstanbul’un fetih şölenlerinin Gebze’de yapılacağı belirtildi. Düzenlenen toplantıda Anadolu Gençlik Derneği Kocaeli Şube Başkanı Kemal Halıcı bir konuşma yaptı. Başkan Halıcı, “29 Mayıs 2018 İstanbul’un fethinin 565. Yıldönümüdür.

AYASOFYADA NAMAZ

Derneğimiz olarak 40 yılı aşkın süredir kutladığımız fetih programını bu sene 12Mayıs Cumartesi günü Gebze Alaettin Kurt Stadyumunda yapacağız. Fetih günü programımıza Ayasofya’da sabah namazı kılarak başlayacağız. Bu muhteşem fetih İslam’ın Avrupa’daki varlığına teminat olmuştur. Asırlarca insanlara kan kusturan Bizans ortadan kaldırılmıştır. İnanmış bir kumandanın ve ordunun önünde hiçbir şeyin duramayacağına örnektir.

GEBZE’DE İLK DEFA

İstanbul modern zamanların ortaya çıkardığı bir kent değildir. İstanbul Mekke’nin, Medine’nin ve Kudüs’ün teminatı olmuştur. İstanbul zayıfladığı bir dönemde tüm İslam dünyası emperyalist işkencelere maruz kalmışlardır. Yeryüzünde akan kanın durması İstanbul’un ayağa kalkmasına bağlıdır. Tüm İslam âlemi için yeni bir kutlu yürüyüşün ayak sesleri olmasını diliyoruz. Spor gösterileri ile başlayan şölenimiz İstanbul’un fethinin canlandırılması ile devam edecek. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nu da davet ettik. Gebze halkı ve Kocaeli’deki gençlerimizi ve kendini genç hisseden kardeşlerimizi ilk defa Gebze’de yapacağımız programımıza davet ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.