ÇOCUK EDEBİYATI TEMALI FUARDA ÇOCUK YAZARLAR

Kocaeli 06.05.2018 - 12:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÇOCUK EDEBİYATI TEMALI FUARDA ÇOCUK YAZARLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 10.’sunu gerçekleştirdiği Kocaeli Kitap Fuarı’nda ağırladığı küçük yazarlarla bu yılki Çocuk Edebiyatı temasının hakkını veriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 10.’sunu gerçekleştirdiği Kocaeli Kitap Fuarı, yine küçük yazarları ağırlıyor. 8 yaşındaki ilkokul ikinci sınıf öğrencisi Esila Su Özkol “Su Gibi Hikâyeler”, 7 yaşındaki birinci sınıf öğrencisi Duru Melek Cevherli ise “Duru’nun Günlüğü” isimli ilk kitaplarını fuarda tanıtmanın heyecanını yaşadı. ESİLA SU VE DURU MELEK Uluslararası Fuar Merkezi C Salonu’ndaki Kocaeli Şair ve Yazarlar Derneği standında bir araya gelen iki yazar kitaplarını küçük okurları için imzaladı. Esila Su Özkol, annesinin kendisine anlattığı hikayelerden etkilenerek kitap yazmaya karar verdiğini söylerken, Duru Melek Cevherli de, hikaye yazmayı çok sevdiğini söyledi. Yazarlar, 13 Mayıs Pazar gününe kadar açık olacak Kocaeli Kitap Fuarı’nda kitaplarını imzalamaya devam edecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 10.’sunu gerçekleştirdiği Kocaeli Kitap Fuarı’nda ağırladığı küçük yazarlarla bu yılki Çocuk Edebiyatı temasının hakkını veriyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 10.’sunu gerçekleştirdiği Kocaeli Kitap Fuarı, yine küçük yazarları ağırlıyor. 8 yaşındaki ilkokul ikinci sınıf öğrencisi Esila Su Özkol “Su Gibi Hikâyeler”, 7 yaşındaki birinci sınıf öğrencisi Duru Melek Cevherli ise “Duru’nun Günlüğü” isimli ilk kitaplarını fuarda tanıtmanın heyecanını yaşadı.

ESİLA SU VE DURU MELEK

Uluslararası Fuar Merkezi C Salonu’ndaki Kocaeli Şair ve Yazarlar Derneği standında bir araya gelen iki yazar kitaplarını küçük okurları için imzaladı. Esila Su Özkol, annesinin kendisine anlattığı hikayelerden etkilenerek kitap yazmaya karar verdiğini söylerken, Duru Melek Cevherli de, hikaye yazmayı çok sevdiğini söyledi. Yazarlar, 13 Mayıs Pazar gününe kadar açık olacak Kocaeli Kitap Fuarı’nda kitaplarını imzalamaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.