Akar; “Başvurumu yapacağım”

Kocaeli 07.05.2018 - 10:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Akar; “Başvurumu yapacağım”

Erken seçim kararı alınmasının ardından uzun süre kent içinde fazla görünmeyen CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, bugüne kadar başvurusunu da yapmadı.

Bazı çevrelerde “Aday olmayabileceği” konuşulan Haydar Akar bu söylentilerin asılsız olduğunu belirterek bir iki güne kadar başvurusunu yapacağını söyledi.  Geçtiğimiz dönem CHP Kocaeli Milletvekilleri arasında en aktif olanlardan biri olarak bilinen Haydar Akar, erken seçim kararı alınana kadar bu dönemde fazla adından söz ettiremedi.  CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan yeni dönem milletvekilliği için resmi başvurusunu yapmasına rağmen, Haydar Akar’ın hala başvuruda bulunmaması bazı çevrelerce “Aday olmayabileceği” şeklinde yorumlandı.  İDDİALARI YALANLADI Akar iddiaları yalanlayarak, “Cumhurbaşkanı adayı belirleme çalışmaları nedeniyle çok yoğunduk. Gece gündüz bu çalışmaya odaklanmıştık. O nedenle birçok arkadaşımla birlikte kendi adaylığımızla ilgili konuları gündeme almaya fırsat bulamadık. Yarın öbür gün başvurumu yapacağım. Zaten milletvekilleri için 21 Mayıs’a kadar süre var” dedi.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla 15 arkadaşıyla birlikte geçici olarak İYİ Parti’ye geçen CHP’nin diğer Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ile ilgili bir soruya da, “On beş milletvekili de CHP’li. Süreç ne gösterecek bilemiyorum ama bu arkadaşlarımız CHP’ye dönecek” dedi.
Erken seçim kararı alınmasının ardından uzun süre kent içinde fazla görünmeyen CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, bugüne kadar başvurusunu da yapmadı.

Bazı çevrelerde “Aday olmayabileceği” konuşulan Haydar Akar bu söylentilerin asılsız olduğunu belirterek bir iki güne kadar başvurusunu yapacağını söyledi.  Geçtiğimiz dönem CHP Kocaeli Milletvekilleri arasında en aktif olanlardan biri olarak bilinen Haydar Akar, erken seçim kararı alınana kadar bu dönemde fazla adından söz ettiremedi.  CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan yeni dönem milletvekilliği için resmi başvurusunu yapmasına rağmen, Haydar Akar’ın hala başvuruda bulunmaması bazı çevrelerce “Aday olmayabileceği” şeklinde yorumlandı. 

İDDİALARI YALANLADI

Akar iddiaları yalanlayarak, “Cumhurbaşkanı adayı belirleme çalışmaları nedeniyle çok yoğunduk. Gece gündüz bu çalışmaya odaklanmıştık. O nedenle birçok arkadaşımla birlikte kendi adaylığımızla ilgili konuları gündeme almaya fırsat bulamadık. Yarın öbür gün başvurumu yapacağım. Zaten milletvekilleri için 21 Mayıs’a kadar süre var” dedi.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla 15 arkadaşıyla birlikte geçici olarak İYİ Parti’ye geçen CHP’nin diğer Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet ile ilgili bir soruya da, “On beş milletvekili de CHP’li. Süreç ne gösterecek bilemiyorum ama bu arkadaşlarımız CHP’ye dönecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.