GEPOSB’un 13. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Gebze 07.05.2018 - 13:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GEPOSB’un 13. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nin 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı GEPOSB Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesisleri Konferans Salonu’nda önceki gün gerçekleştirildi.

İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan toplantıda GEPOSB katılımcılarına 2017 yılında gerçekleşen faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Gerçekleşen ve gelecek dönem faaliyetleri hakkında gelen sorularında cevap bulmasının ardından yeni dönem Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan’ın listesi dışında başkanlık için bir aday listesi daha çıktı. OSMAN ERKAN GÜVEN TAZELEDİ Kapalı zarf usulü gerçekleşen seçimlerin sonucunda Yönetim Kurulu Başkalığını Osman Erkan kazandı. Sonuçların açıklamasının ardından bir konuşma yapan GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, “Biz burada sanayimiz ve sanayicimiz için varız. Onlara hizmet etmek bizim görevimiz. Sanayicimizin hakkını koruruz ve haklı olduğumuz konularda geri adım atmayız. Sanayicimiz bizim çalışmalarımızı biliyor. Bugün yine destekleriyle beni yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi. İşte GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan’ın Listesi Osman Erkan– Yönetim Kurulu Başkanı Deniz H. İlgün- Yönetim Kurulu Başkan Vekili Zihni Özcan – Yönetim Kurulu Üyesi Gürbüz Salman – Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Sezgin – Yönetim Kurulu Üyesi
Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nin 13. Olağan Genel Kurul Toplantısı GEPOSB Yönetim Merkezi ve Sosyal Tesisleri Konferans Salonu’nda önceki gün gerçekleştirildi.

İstiklal marşı ve saygı duruşu ile başlayan toplantıda GEPOSB katılımcılarına 2017 yılında gerçekleşen faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Gerçekleşen ve gelecek dönem faaliyetleri hakkında gelen sorularında cevap bulmasının ardından yeni dönem Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan’ın listesi dışında başkanlık için bir aday listesi daha çıktı.

OSMAN ERKAN GÜVEN TAZELEDİ

Kapalı zarf usulü gerçekleşen seçimlerin sonucunda Yönetim Kurulu Başkalığını Osman Erkan kazandı. Sonuçların açıklamasının ardından bir konuşma yapan GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, “Biz burada sanayimiz ve sanayicimiz için varız. Onlara hizmet etmek bizim görevimiz. Sanayicimizin hakkını koruruz ve haklı olduğumuz konularda geri adım atmayız. Sanayicimiz bizim çalışmalarımızı biliyor. Bugün yine destekleriyle beni yalnız bırakmayan bütün arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

İşte GEPOSB Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan’ın Listesi

Osman Erkan– Yönetim Kurulu Başkanı

Deniz H. İlgün- Yönetim Kurulu Başkan Vekili

Zihni Özcan – Yönetim Kurulu Üyesi

Gürbüz Salman – Yönetim Kurulu Üyesi

Sadık Sezgin – Yönetim Kurulu Üyesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.