MHP’de Oy Patlaması Olacak

Gebze 08.05.2018 - 11:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MHP’de Oy Patlaması Olacak

MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü Gebze’de sandık başkanları eğitim programında buluştu. Başkan Ünlü, “15 Temmuz’un, Devlet Bahçeli’nin hatırına oy istemeyi başardığınızda MHP’de oy patlaması olacak ve bunu başaranlar sandık görevlileri olacak.” dedi.

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitim programına MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, sandık görevlileri, bölge temsilcileri, mahalle başkanları, kadın kolları ve yönetimi katıldı. Programda oy verme işlemleri, sandık görevlilerinin yapması gerekenler, seçim günü mevzuatlarının nasıl olacağı, aday adaylarının nasıl çalışması gerektiği konusunda bilgiler eğitimci Levent Zambak tarafından aktarıldı. TARİH YAZILACAK Düzenlenen programın açılış konuşmasını MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yaptı. Başkan Taşdemir, “Cumhur ittifakıyla tarih yazılacaktır. MHP 24 Haziran seçimlere iki ana strateji ile katılacaktır. Birincisi, cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. MHP'nin 27. Dönem TBMM’sinde sayısal ağırlık olarak çok güçlü bir şekilde temsil edilmesini mutlak anlamda tesis ve temin etmektir. Partimiz 24 Haziran seçimlerine yasal ve meşru bir temeli olan cumhur ittifakının ana siyasi aktörlerinden birisi olarak girecektir.” diye konuştu. GEBZE TEŞKİLATI BAŞARILI MHP Gebze İlçe başkanı Ferit Taşdemir’in ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü bir konuşma yaptı. Başkan Ünlü, “Ben MHP’liyim deyip de MHP’li olmayanları hepimiz yaşadık gördük ama Gebze İlçe Bakanı Ferit Taşdemir ve onun yönetimleri, mahalle başkanları ve kadın kolları sınavından geçmiş bir teşkilattır. Sandığı bekleyen, bayrağını bekleyen, MHP programlarına destek verenler bu akşam bu programa katılanlardır. KİMSENİN HADDİNE DEĞİL ‘Kocaeli teşkilatlarına güveniyorum, onlar gereğini yapar’ diyen Devlet Bahçeli’nin güvenine mazhar olmak için çok çalıştık ve bu anlamda da sandık görevlilerimize eğitimlerini veriyoruz. Cumhur ittifakında başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır, liderimiz imzayı atmıştır ve olay bitmiştir, sorgulamak kimsenin haddine değildir. 15 Temmuzun, Devlet Bahçeli’nin hatırına oy istemeyi başardığınızda MHP’de oy patlaması olacak ve bunu başaranlar sandık görevlileri olacak.” diye ifade etti.
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü Gebze’de sandık başkanları eğitim programında buluştu. Başkan Ünlü, “15 Temmuz’un, Devlet Bahçeli’nin hatırına oy istemeyi başardığınızda MHP’de oy patlaması olacak ve bunu başaranlar sandık görevlileri olacak.” dedi.

Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitim programına MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, sandık görevlileri, bölge temsilcileri, mahalle başkanları, kadın kolları ve yönetimi katıldı. Programda oy verme işlemleri, sandık görevlilerinin yapması gerekenler, seçim günü mevzuatlarının nasıl olacağı, aday adaylarının nasıl çalışması gerektiği konusunda bilgiler eğitimci Levent Zambak tarafından aktarıldı.

TARİH YAZILACAK

Düzenlenen programın açılış konuşmasını MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir yaptı. Başkan Taşdemir, “Cumhur ittifakıyla tarih yazılacaktır. MHP 24 Haziran seçimlere iki ana strateji ile katılacaktır. Birincisi, cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. MHP'nin 27. Dönem TBMM’sinde sayısal ağırlık olarak çok güçlü bir şekilde temsil edilmesini mutlak anlamda tesis ve temin etmektir. Partimiz 24 Haziran seçimlerine yasal ve meşru bir temeli olan cumhur ittifakının ana siyasi aktörlerinden birisi olarak girecektir.” diye konuştu.

GEBZE TEŞKİLATI BAŞARILI

MHP Gebze İlçe başkanı Ferit Taşdemir’in ardından MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü bir konuşma yaptı. Başkan Ünlü, “Ben MHP’liyim deyip de MHP’li olmayanları hepimiz yaşadık gördük ama Gebze İlçe Bakanı Ferit Taşdemir ve onun yönetimleri, mahalle başkanları ve kadın kolları sınavından geçmiş bir teşkilattır. Sandığı bekleyen, bayrağını bekleyen, MHP programlarına destek verenler bu akşam bu programa katılanlardır.

KİMSENİN HADDİNE DEĞİL

‘Kocaeli teşkilatlarına güveniyorum, onlar gereğini yapar’ diyen Devlet Bahçeli’nin güvenine mazhar olmak için çok çalıştık ve bu anlamda da sandık görevlilerimize eğitimlerini veriyoruz. Cumhur ittifakında başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır, liderimiz imzayı atmıştır ve olay bitmiştir, sorgulamak kimsenin haddine değildir. 15 Temmuzun, Devlet Bahçeli’nin hatırına oy istemeyi başardığınızda MHP’de oy patlaması olacak ve bunu başaranlar sandık görevlileri olacak.” diye ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.