Gebze’de Seçim Güvenliği Konuşuldu

Gebze 09.05.2018 - 17:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de Seçim Güvenliği Konuşuldu

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında İlçe Seçim Kurulu Koordinasyon ve Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Eskihisar Old Castle Otel’de önceki gün gerçekleşen toplantıya; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in yanı sıra, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Cemil Kuyu, 1. Seçim Kurulu Başkanı Hâkimi Sayın Fahriye Oruçoğlu, 2. Seçim Kurulu Başkanı Hâkimi Sayın Remzi Selman, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, İlçe Jandarma Komutanı Haluk Türkoğlu ve siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı. ORTAK PAYDADA BULUŞMALIYIZ Gebze Kaymakamı Mustafa Güler toplantıda bir konuşma yaptı. Kaymakam Güler, “24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçiminde tüm partilerimize önemli görevler düşmektedir. Ben seçimlerin demokratik olgunluk içerisinde geçeceğine inanıyorum. Seçimlerin güven ve huzur ortamında gerçekleştirilebilmesi için hepimizin ortak bir payda da buluşması gerekiyor. Bizler karşılaştığımız her sorunu diyalog ve iletişim ile çözebiliriz. Seçimlerde dikkat etmemiz gereken bazı hususlar var. SES VE GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE SEBEP OLMAYIN Vatandaşlarımızı rahatsız etmemek çevre ve gürültü kirliliği yapmamak partilerimize düşen görevlerdendir. Müzik ve ses yayını ile gürültü kirliliğine, tüm sokak ve caddeleri bayrak, afiş ve benzeri şeyler ile donatıp görüntü ve çevre kirliliğine sebep olmamalıyız. Seçim ile alakalı reklam ve mitinglerimizi kanunların bize vermiş olduğu yetkiler ile sınırlandırmalı kanunun yasakladığı hal ve hareketlerden kaçınmalıyız. Ben 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerin Vatanımıza ve milletimize huzur ve mutluluk getirmesini diliyor toplantıya katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum.” dedi. KAYMAKAM GÜLER DESTEK VERECEK Kaymakam Güler’in konuşmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından brifing sunumu yapıldı. Katılımcılara ayrıca seçim mevzuatı ile alakalı bilgilendirme yapıldı. Tüm katılımcılar 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin huzur içerisinde, diyalog, hoşgörü ve anlayış ortamında geçmesini temenni etti.  Kaymakam Güler toplantıya katılan ve katkı sunan tüm katılımcılara teşekkür ederek; idarenin seçim süreci içerisinde tarafsız olacağını ve İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına her türlü yardım ve desteği vereceğini ifade etti.
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler Başkanlığında İlçe Seçim Kurulu Koordinasyon ve Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı.

Eskihisar Old Castle Otel’de önceki gün gerçekleşen toplantıya; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in yanı sıra, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Cemil Kuyu, 1. Seçim Kurulu Başkanı Hâkimi Sayın Fahriye Oruçoğlu, 2. Seçim Kurulu Başkanı Hâkimi Sayın Remzi Selman, İlçe Emniyet Müdürü Adnan Aksakal, İlçe Jandarma Komutanı Haluk Türkoğlu ve siyasi partilerin ilçe başkanları katıldı.

ORTAK PAYDADA BULUŞMALIYIZ

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler toplantıda bir konuşma yaptı. Kaymakam Güler, “24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili seçiminde tüm partilerimize önemli görevler düşmektedir. Ben seçimlerin demokratik olgunluk içerisinde geçeceğine inanıyorum. Seçimlerin güven ve huzur ortamında gerçekleştirilebilmesi için hepimizin ortak bir payda da buluşması gerekiyor. Bizler karşılaştığımız her sorunu diyalog ve iletişim ile çözebiliriz. Seçimlerde dikkat etmemiz gereken bazı hususlar var.

SES VE GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNE SEBEP OLMAYIN

Vatandaşlarımızı rahatsız etmemek çevre ve gürültü kirliliği yapmamak partilerimize düşen görevlerdendir. Müzik ve ses yayını ile gürültü kirliliğine, tüm sokak ve caddeleri bayrak, afiş ve benzeri şeyler ile donatıp görüntü ve çevre kirliliğine sebep olmamalıyız. Seçim ile alakalı reklam ve mitinglerimizi kanunların bize vermiş olduğu yetkiler ile sınırlandırmalı kanunun yasakladığı hal ve hareketlerden kaçınmalıyız. Ben 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerin Vatanımıza ve milletimize huzur ve mutluluk getirmesini diliyor toplantıya katıldığınız için sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

KAYMAKAM GÜLER DESTEK VERECEK

Kaymakam Güler’in konuşmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından brifing sunumu yapıldı. Katılımcılara ayrıca seçim mevzuatı ile alakalı bilgilendirme yapıldı. Tüm katılımcılar 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin huzur içerisinde, diyalog, hoşgörü ve anlayış ortamında geçmesini temenni etti.  Kaymakam Güler toplantıya katılan ve katkı sunan tüm katılımcılara teşekkür ederek; idarenin seçim süreci içerisinde tarafsız olacağını ve İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına her türlü yardım ve desteği vereceğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.