GEBZESPOR’DA ŞİMDİ NE OLACAK!

Spor 10.05.2018 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

GEBZESPOR’DA ŞİMDİ NE OLACAK!

Abbas SIR yazdı... Okumadan geçmeyin...

Evet şimdi geldik zurnanın z……. dediği yere. Herkes birbirine soruyor, “şimdi Gebzespor’da ne olacak?” diye. Sorana bende geri soruyorum “sence ne olacak?”  yada “sence ne olması gerekiyor?” Aslında yazılacak çok şey var ama ben şimdilik kimsenin ismini zikretmeden kısa bir şey yazmak istedim. Gönlü ve kalbi gerçekten Gebzespor sevgisiyle atanlar siz hiç merak etmeyin. Allah’ın izniyle bu saatten sonra Gebzespor’a hiçbir şey olmaz. Samimi, saf, halisane duygularla Gebzespor’u sevenlerin samimiyeti ve sevgisi Gebzespor’u yaşatacaktır. Dedim ya kısa bir şey yazayım.. Kimsenin de ismini zikretmeden hem çok yoğunum hem de aslan parçası evladımın sünneti var onunla uğraşıyorum. Aslında bu yazıyı bugün yazma nedenim de dün davetiye dağıtırken bir kaç tane samimi, sıcak Gebzespor’un gerçek dostlarından gelen soru üzerine yazdım.. Protokol tribününe girerken 50 TL para versin dediğimizde kıyameti koparanlar hiç Gebzespor’u sormasın. “Protokole giremedi” diye Abbas Sır’a Gebze’nin İlyas Salman’ı diyenler, hiç Gebzespor’u sormasın. 400 kişilik protokole 2000 kişi girip sonra da sağa sola saldıranlar Gebzespor’u hiç sormasın. “Sezon başında aldığını unutup bir deplasmanda onu ağırlamadık” diye orada burada fiskos yapanlar hiç Gebzespor’u sormasın. Her tarafa adını yazıp, desteğe gelince “ne gerekiyorsa yaparız” deyip ama hiçbir şey yapmayanlar Gebzespor’u hiç sormasın. İlerleyen günlerde bir sezon boyunca içimde dert olan her şeyi daha detaylı bir şekilde herkesin ne yaptığını ve de yapmadığını  yazacağım..
Abbas SIR yazdı... Okumadan geçmeyin...

Evet şimdi geldik zurnanın z……. dediği yere. Herkes birbirine soruyor, “şimdi Gebzespor’da ne olacak?” diye. Sorana bende geri soruyorum “sence ne olacak?”  yada “sence ne olması gerekiyor?” Aslında yazılacak çok şey var ama ben şimdilik kimsenin ismini zikretmeden kısa bir şey yazmak istedim.

Gönlü ve kalbi gerçekten Gebzespor sevgisiyle atanlar siz hiç merak etmeyin. Allah’ın izniyle bu saatten sonra Gebzespor’a hiçbir şey olmaz. Samimi, saf, halisane duygularla Gebzespor’u sevenlerin samimiyeti ve sevgisi Gebzespor’u yaşatacaktır.

Dedim ya kısa bir şey yazayım..

Kimsenin de ismini zikretmeden hem çok yoğunum hem de aslan parçası evladımın sünneti var onunla uğraşıyorum. Aslında bu yazıyı bugün yazma nedenim de dün davetiye dağıtırken bir kaç tane samimi, sıcak Gebzespor’un gerçek dostlarından gelen soru üzerine yazdım..

Protokol tribününe girerken 50 TL para versin dediğimizde kıyameti koparanlar hiç Gebzespor’u sormasın. “Protokole giremedi” diye Abbas Sır’a Gebze’nin İlyas Salman’ı diyenler, hiç Gebzespor’u sormasın. 400 kişilik protokole 2000 kişi girip sonra da sağa sola saldıranlar Gebzespor’u hiç sormasın. “Sezon başında aldığını unutup bir deplasmanda onu ağırlamadık” diye orada burada fiskos yapanlar hiç Gebzespor’u sormasın. Her tarafa adını yazıp, desteğe gelince “ne gerekiyorsa yaparız” deyip ama hiçbir şey yapmayanlar Gebzespor’u hiç sormasın. İlerleyen günlerde bir sezon boyunca içimde dert olan her şeyi daha detaylı bir şekilde herkesin ne yaptığını ve de yapmadığını  yazacağım..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.