“Bu şampiyonluk Darıca’nın başarısıdır”

Spor 11.05.2018 - 09:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Bu şampiyonluk Darıca’nın başarısıdır”

ŞAMPİYON BAŞKAN ŞÜKRÜ KARABACAK, DARICA’YI ZİRVEYE TAŞIDI

Darıca G.B’ye olan sevdasıyla bilinen şampiyonluğun baş mimarı Şükrü Karabacak, mütevaziliğini elden bırakmayarak ‘’Bu şampiyonluk Darıca’nın başarısıdır” dedi. Darıca G.B’nin çehresini değiştiren Karabacak, 10 yıl sonra gelen zafer sonrasında haklı bir gurur yaşadı. Şampiyonluğun baş mimarı olan Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, şampiyonluk turunda adeta kendinden geçti. Büyük bir coşku ve sevinç yaşayan Başkan Karabacak, inancının ve kararlılığının karşılığını muhteşem başarıyla birlikte aldı. Darıca sevdalısı Karabacak yaptığı konuşmada, ‘’Şampiyonluk Darıca’mıza hayırlı olsun. Bu başarı Darıca’nın başarısıdır. Sporun kalbinin attığı Darıca’yı gururlandıran Darıca Gençlerbirliği ailemizi ve tüm emektarları yürekten kutluyorum. Şampiyonluk Darıca’ya çok yakıştı’’dedi. 10 YIL SONRA GELEN MUTLULUK Darıca belediye başkanlığı görevini aldığı günden bu yana spora ve sporcuya verdiği destekle büyük taktir toplayan Şükrü Karabacak’ın en büyük aşkı kuşkusuz Darıca Gençlerbirliği oldu. 2007-2008 sezonunda sarı yeşillilerle ilk zaferine ulaşarak Darıca G.B’yi 2.Lig’e çıkaran Karabacak, aradan geçen 10 sezonun ardından ikinci zaferine ulaşmanın mutluluğunu yaşadı. Darıca G.B’nin çehresini değiştirerek çıtayı bir yükselten Karabacak’ın hedefinde ise artık TFF 1.Lig var.
ŞAMPİYON BAŞKAN ŞÜKRÜ KARABACAK, DARICA’YI ZİRVEYE TAŞIDI

Darıca G.B’ye olan sevdasıyla bilinen şampiyonluğun baş mimarı Şükrü Karabacak, mütevaziliğini elden bırakmayarak ‘’Bu şampiyonluk Darıca’nın başarısıdır” dedi. Darıca G.B’nin çehresini değiştiren Karabacak, 10 yıl sonra gelen zafer sonrasında haklı bir gurur yaşadı.

Şampiyonluğun baş mimarı olan Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, şampiyonluk turunda adeta kendinden geçti. Büyük bir coşku ve sevinç yaşayan Başkan Karabacak, inancının ve kararlılığının karşılığını muhteşem başarıyla birlikte aldı. Darıca sevdalısı Karabacak yaptığı konuşmada, ‘’Şampiyonluk Darıca’mıza hayırlı olsun. Bu başarı Darıca’nın başarısıdır. Sporun kalbinin attığı Darıca’yı gururlandıran Darıca Gençlerbirliği ailemizi ve tüm emektarları yürekten kutluyorum. Şampiyonluk Darıca’ya çok yakıştı’’dedi.

10 YIL SONRA GELEN MUTLULUK

Darıca belediye başkanlığı görevini aldığı günden bu yana spora ve sporcuya verdiği destekle büyük taktir toplayan Şükrü Karabacak’ın en büyük aşkı kuşkusuz Darıca Gençlerbirliği oldu. 2007-2008 sezonunda sarı yeşillilerle ilk zaferine ulaşarak Darıca G.B’yi 2.Lig’e çıkaran Karabacak, aradan geçen 10 sezonun ardından ikinci zaferine ulaşmanın mutluluğunu yaşadı. Darıca G.B’nin çehresini değiştirerek çıtayı bir yükselten Karabacak’ın hedefinde ise artık TFF 1.Lig var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.