19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“MUTLUYUZ, GURURLUYUZ”

Spor 13.05.2018 - 16:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“MUTLUYUZ, GURURLUYUZ”

Darıca Gençlerbirliği Başkanvekili Abdullah Örs, gazetemizin sahibi Abbas Sır’ı ziyaret etti. Aynı zamanda Gebzespor Sportif Direktörü olan Sır ile futbol üzerine koyu bir sohbete tutulan deneyimli spor adamı Örs, Darıca G.B’nin 10 yıllık 2.Lig hasretine son verdiği için mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Darıca G.B’de 12 yıldır aktif yöneticilik yapan, 2015-2016 sezonunda kulüp başkanlığı görevinde bulunan Örs, 10 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğun çok anlamlı olduğunu söyledi. Emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Örs, Darıca G.B’nin şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğini söyleyerek 2.Lig’in Darıca halkına hayırlı olmasını diledi. ‘’BÖLGE TAKIMLARIMIZ GURURLANDIRDI’’ Darıca Gençlerbirliği’nin yanı sıra, Gebzespor’un şampiyonluğuna da değinen Abdullah Örs, ‘’Gebzespor gibi önemli bir camianın yeri kesinlikle Bölgesel Amatör Lig değildi. Yeniden profesyonel lige dönen mor beyazlı camiayı kutluyorum’’dedi. Bölge takımlarımızın iyi bir sezon geçirdiğine dikkat çeken Örs, BAL temsilcilerimizden Çayırovaspor’un da özellikle ikinci yarıda aldığı sonuçları taktirle takip ettiğini söyledi. Örs, ‘’Bölgemiz takımlarının başarılı olması hepimizi gururlandırıyor. Doğru adımların meyvelerini almak gerçekten sevindirici. Dilerim bundan sonraki sezonlarda da doğru planlamalar yapılarak, hem Darıca, hem Gebze hem de Çayırova sporda adından söz ettirir’’dedi.
Darıca Gençlerbirliği Başkanvekili Abdullah Örs, gazetemizin sahibi Abbas Sır’ı ziyaret etti. Aynı zamanda Gebzespor Sportif Direktörü olan Sır ile futbol üzerine koyu bir sohbete tutulan deneyimli spor adamı Örs, Darıca G.B’nin 10 yıllık 2.Lig hasretine son verdiği için mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.

Darıca G.B’de 12 yıldır aktif yöneticilik yapan, 2015-2016 sezonunda kulüp başkanlığı görevinde bulunan Örs, 10 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğun çok anlamlı olduğunu söyledi. Emeklerinin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadığını kaydeden Örs, Darıca G.B’nin şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiğini söyleyerek 2.Lig’in Darıca halkına hayırlı olmasını diledi.

‘’BÖLGE TAKIMLARIMIZ GURURLANDIRDI’’

Darıca Gençlerbirliği’nin yanı sıra, Gebzespor’un şampiyonluğuna da değinen Abdullah Örs, ‘’Gebzespor gibi önemli bir camianın yeri kesinlikle Bölgesel Amatör Lig değildi. Yeniden profesyonel lige dönen mor beyazlı camiayı kutluyorum’’dedi. Bölge takımlarımızın iyi bir sezon geçirdiğine dikkat çeken Örs, BAL temsilcilerimizden Çayırovaspor’un da özellikle ikinci yarıda aldığı sonuçları taktirle takip ettiğini söyledi. Örs, ‘’Bölgemiz takımlarının başarılı olması hepimizi gururlandırıyor. Doğru adımların meyvelerini almak gerçekten sevindirici. Dilerim bundan sonraki sezonlarda da doğru planlamalar yapılarak, hem Darıca, hem Gebze hem de Çayırova sporda adından söz ettirir’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.