Darıca’da bu caddelere dikkat!

Darıca 14.05.2018 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da bu caddelere dikkat!

Darıca’nın en işlek caddelerinde ki alt ve üst yapı çalışmaları trafik akışının kontrollü bir şekilde yapılmasına neden oluyor.

Tuzla Caddesi İstanbul yönü üzerindeki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışmaları nedeniyle bu güzergahta trafik tek taraflı olarak işliyor. Darıca Belediyesi’nin de destek verdiği çalışmaların hızlı bir şekilde tekrar trafik akışına sağlıklı bir şekilde kavuşturulması için Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, ilçenin en önemli ana arterlerinden biri olan Tuzla Caddesi’nde yenileme çalışmasında katkı sunuyor. Mart ayı içerinde de çalışma yapan  Büyükşehir Belediyesi ilçenin ulaşımda ana damarlarından biri olan Tuzla Caddesi’nde asfaltlama çalışmasını Bayramoğlu’ndan Darıca yönüne doğru yapmıştı.2 bin 200 metre uzunluğundaki caddede aydınlatma direklerinin yenilenmesi de bu süreçte gerçekleşmişti.. Yol yenileme çalışmasında 4 bin ton aşınma, 6 bin 500 ton bitümlü temel, 5 bin ton da binder asfalt kullanılırken  çalışmada ayrıca kaldırımlara 9 bin metrekare de parke döşendi. NENE HATUN’DA İSU ÇALIŞIYOR Tuzla Caddesi üzerinde ki çalışmalardan dolayı trafik tek hat üzerinden işlerken  Nene Hatun Mahallesi Aşık Veysel Caddesi üzerinde de İSU’nun alt yapı çalışması hızla devam ediyor. Darıca’da itfaiye, mezarlık gibi stratejik birimlerin yer aldığı cadde üzerinde trafik akışı Tuzla Caddesi, Bağlarbaşı Mahallesi ve İstasyon Caddesi üzerinden devam ediyor. Diğer alternatif yol ise Aşık Veysel Caddesi üzerinden Aşıroğlu ve Atatürk Caddesi güzergahından İstanbul ve Gebze yönüne tercihli yol olarak kullanılıyor. Hedef Gazetesi- Darıca
Darıca’nın en işlek caddelerinde ki alt ve üst yapı çalışmaları trafik akışının kontrollü bir şekilde yapılmasına neden oluyor.

Tuzla Caddesi İstanbul yönü üzerindeki Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışmaları nedeniyle bu güzergahta trafik tek taraflı olarak işliyor. Darıca Belediyesi’nin de destek verdiği çalışmaların hızlı bir şekilde tekrar trafik akışına sağlıklı bir şekilde kavuşturulması için Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, ilçenin en önemli ana arterlerinden biri olan Tuzla Caddesi’nde yenileme çalışmasında katkı sunuyor. Mart ayı içerinde de çalışma yapan  Büyükşehir Belediyesi ilçenin ulaşımda ana damarlarından biri olan Tuzla Caddesi’nde asfaltlama çalışmasını Bayramoğlu’ndan Darıca yönüne doğru yapmıştı.2 bin 200 metre uzunluğundaki caddede aydınlatma direklerinin yenilenmesi de bu süreçte gerçekleşmişti.. Yol yenileme çalışmasında 4 bin ton aşınma, 6 bin 500 ton bitümlü temel, 5 bin ton da binder asfalt kullanılırken  çalışmada ayrıca kaldırımlara 9 bin metrekare de parke döşendi.

NENE HATUN’DA İSU ÇALIŞIYOR

Tuzla Caddesi üzerinde ki çalışmalardan dolayı trafik tek hat üzerinden işlerken  Nene Hatun Mahallesi Aşık Veysel Caddesi üzerinde de İSU’nun alt yapı çalışması hızla devam ediyor. Darıca’da itfaiye, mezarlık gibi stratejik birimlerin yer aldığı cadde üzerinde trafik akışı Tuzla Caddesi, Bağlarbaşı Mahallesi ve İstasyon Caddesi üzerinden devam ediyor. Diğer alternatif yol ise Aşık Veysel Caddesi üzerinden Aşıroğlu ve Atatürk Caddesi güzergahından İstanbul ve Gebze yönüne tercihli yol olarak kullanılıyor.

Hedef Gazetesi- Darıca

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.