Törk’ten Milletveli Aday Adayları Açıklaması

Darıca 15.05.2018 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Törk’ten Milletveli Aday Adayları Açıklaması

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Törk yaptığı yazılı açıklamada, “Milletvekili aday listesi ile ilgili Darıca olarak görüşümüzü partimizin, kentimizin ve ülkemizin faydasına olacağına inandığım şekilde il Başkanımız Cengiz Sarıbay’a teslim etmiş bulunmaktayım.  Bazı basın organlarında yazıldığı gibi herhangi bir ilçe ile ortak liste hazırlanması ve tavır alınması gibi bir durum olmamıştır. Kadın ve gençlik kotalarını dikkate alarak sunduğumuz öneriler; Genel Merkezimiz tarafından değerlendirmeye alınacak Kocaeli’mizi ve partimizi temsil edecek bir liste oluşacaktır. Tüm aday adayı yol arkadaşlarıma başarılar dilerim.  Bu zorlu süreçte mühim olan kimin milletvekili olacağından ziyade Haklı davamızın Zafere ulaşmasıdır.” dedi. KÜBRA AKABALI

CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk 24 Haziran’da gerçekleştirilecek seçimler ile ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Törk yaptığı yazılı açıklamada, “Milletvekili aday listesi ile ilgili Darıca olarak görüşümüzü partimizin, kentimizin ve ülkemizin faydasına olacağına inandığım şekilde il Başkanımız Cengiz Sarıbay’a teslim etmiş bulunmaktayım.  Bazı basın organlarında yazıldığı gibi herhangi bir ilçe ile ortak liste hazırlanması ve tavır alınması gibi bir durum olmamıştır. Kadın ve gençlik kotalarını dikkate alarak sunduğumuz öneriler; Genel Merkezimiz tarafından değerlendirmeye alınacak Kocaeli’mizi ve partimizi temsil edecek bir liste oluşacaktır. Tüm aday adayı yol arkadaşlarıma başarılar dilerim.  Bu zorlu süreçte mühim olan kimin milletvekili olacağından ziyade Haklı davamızın Zafere ulaşmasıdır.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.