Amcaoğlunu öldüren şahıs tutuklandı

Çayırova 15.05.2018 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Amcaoğlunu öldüren şahıs tutuklandı

Çayırova’da eşine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettiği amcaoğlunu öldüren zanlı mahkemece tutuklandı.

Çayırova’da oturan Yusuf Acar, 9 Mayıs'tan sonra evine dönmeyince yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine inceleme başlatan polis ekipleri Acar’ın en son babasının amcaoğlu Ş.A. ile birlikte Körfez ilçesinde yürürken polis şehir kameralarınca görüntülendiği belirledi. Görüntüler üzerine polis ekiplerince gözaltına alınan Ş.A., 2 gün süren sorgusunun ardından Yusuf Acar’ı öldürdüğünü ve Körfez Kalburcu köyünde ormanlık alana gömdüğünü itiraf etti. Cinayet şüphesiyle gözaltına alınan ve suçunu itiraf eden Ş.A. emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Ş.A. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ölüme böyle gitmiş  Olayın ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan Ş.A. tutuklanırken, cinayet ile ilgili yeni görüntüler de ortaya çıktı. Zanlı Ş.A. ile maktul Yusuf Acar’ın bir cami bahçesinde çay içtikten sonra, merdivenlerden birlikte indikleri görülüyor. Bir başka görüntüde ise otomobilin içinde bulunan ikili cinayet mahalline gidiyor. Bu görüntülerden dakikalar sonra Yusuf Acar, Ş.A. tarafından silahla vurularak öldürülüyor. 
Çayırova’da eşine cinsel tacizde bulunduğunu iddia ettiği amcaoğlunu öldüren zanlı mahkemece tutuklandı.

Çayırova’da oturan Yusuf Acar, 9 Mayıs'tan sonra evine dönmeyince yakınları durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine inceleme başlatan polis ekipleri Acar’ın en son babasının amcaoğlu Ş.A. ile birlikte Körfez ilçesinde yürürken polis şehir kameralarınca görüntülendiği belirledi. Görüntüler üzerine polis ekiplerince gözaltına alınan Ş.A., 2 gün süren sorgusunun ardından Yusuf Acar’ı öldürdüğünü ve Körfez Kalburcu köyünde ormanlık alana gömdüğünü itiraf etti. Cinayet şüphesiyle gözaltına alınan ve suçunu itiraf eden Ş.A. emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Ş.A. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ölüme böyle gitmiş 
Olayın ardından Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan Ş.A. tutuklanırken, cinayet ile ilgili yeni görüntüler de ortaya çıktı. Zanlı Ş.A. ile maktul Yusuf Acar’ın bir cami bahçesinde çay içtikten sonra, merdivenlerden birlikte indikleri görülüyor. Bir başka görüntüde ise otomobilin içinde bulunan ikili cinayet mahalline gidiyor. Bu görüntülerden dakikalar sonra Yusuf Acar, Ş.A. tarafından silahla vurularak öldürülüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.