CHP Darıca Tam Gaz

Darıca 16.05.2018 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP Darıca Tam Gaz

CHP Darıca İlçe Başkanlığı yaklaşan 24 Haziran seçimlerine tam gaz hazırlanmaya devam ediyor.

Halkın yoğun olduğu yerlere stantlar açarak yeni üye kazanmaya devam eden CHP Darıca İlçe Başkanlığı, kurdukları üye standında Ramazan ayı dolayısı ile imsakiye dağıtmayı da ihmal etmedi. Yönetimini de yanından ayırmayan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk vatandaşlara ve Pazar esnafına ‘hayırlı pazarlar’ diyerek Ramazan aylarını kutladı. CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç ise Pazar esnafı ile yakından ilgilenerek bilgilendirme formu dağıttı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan İlçe Başkanı Törk, “İlçe yöneticilerimiz, SKM, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve mahalle temsilcilerimiz ile birlikte Osmangazi Mahallesi ve Nenehatun Mahallesi Salı Pazarı girişinde standlarımızı açarak çalışmalarımızı sürdürdük. Vatandaşlarımıza Ramazan imsakiyesi dağıtıp üyelik kaydı gerçekleştirdik. Emeği geçen yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Değişime son 40 gün. Haydi, gelin oy verin. Hep birlikte demokrasiye sahip çıkalım.” dedi. KÜBRA AKABALI
CHP Darıca İlçe Başkanlığı yaklaşan 24 Haziran seçimlerine tam gaz hazırlanmaya devam ediyor.

Halkın yoğun olduğu yerlere stantlar açarak yeni üye kazanmaya devam eden CHP Darıca İlçe Başkanlığı, kurdukları üye standında Ramazan ayı dolayısı ile imsakiye dağıtmayı da ihmal etmedi. Yönetimini de yanından ayırmayan CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk vatandaşlara ve Pazar esnafına ‘hayırlı pazarlar’ diyerek Ramazan aylarını kutladı. CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç ise Pazar esnafı ile yakından ilgilenerek bilgilendirme formu dağıttı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan İlçe Başkanı Törk, “İlçe yöneticilerimiz, SKM, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve mahalle temsilcilerimiz ile birlikte Osmangazi Mahallesi ve Nenehatun Mahallesi Salı Pazarı girişinde standlarımızı açarak çalışmalarımızı sürdürdük. Vatandaşlarımıza Ramazan imsakiyesi dağıtıp üyelik kaydı gerçekleştirdik. Emeği geçen yol arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Değişime son 40 gün. Haydi, gelin oy verin. Hep birlikte demokrasiye sahip çıkalım.” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.