Sır'ın Sevinç Yılı Oldu

Spor 19.05.2018 - 21:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Sır'ın Sevinç Yılı Oldu

İkamet ettiği Çayırovaspor'u Süper Amatör Lig'de Bölgesel Amatör Lig'e çıkaran, işyerinin bulunduğu Darıca'da sarı yeşilli ekiple ayrı bir şampiyonluk sevinci yaşayan Sportif Direktörlüğü'nü yaptığı Gebzespor ile bir kez daha şampiyonluk alışkanlığına zirve yapan Abbas Sır finali gönül verdiği Galatasaray ile yaptı.

Destek verdiği, katkı sunduğu, gönül verdiği, taraftarı olduğu tüm ekiplerin sezonu şampiyon olarak bitirmesi ile adeta şampiyonlukta altın yılını yaşayan Abbas Sır için sevinme süreci bitmiyor. Evinin bulunduğu Çayırova temsilcisini hem iki sezon önce şampiyon yapan ve Bölgesel Amatör Lig'e yükselmesini sağlayan bu sezon lige play out finali tutunarak oturduğu ilçenin takımı ile sevinen Sır Sportif Direktörlüğünü yaptığı Gebzespor ile de şampiyonluk yaşadı. Eskişehir'de oynanan finalde Altınovaspor'u deviren Gebzespor ile sevinen Abbas Sır bir hafta sonra Ordu'ya giderek sahibi olduğu Hedef Gazetesi'nin bulunduğu ilçenin sarı yeşilli temsilcisi ile şampiyonluk sevincine bir yenisini ekledi. Sır için sevinme süreci yine bitmedi ve tuttuğu takım olan Galatasaray'ın İzmir'de Göztepespor'u mağlup etmesi ile bir şampiyonluk akşamı daha yaşamasına sebep oldu.  Abbas Sır bu akşam Bursa'da oynanan Süper Lig'e yükselme play off finalinde Erzurumspor ile Gaizşehir Gaziantepspor arasındaki karşılaşmada Erzurumspor'a destek verdiği tahmin ediliyor. Bakalım Abbas Sır desek verdiği Erzurumspor ile 5. şampiyonluk sevincini yaşayabilecek mi bu gecenin sonunda göreceğiz.
İkamet ettiği Çayırovaspor'u Süper Amatör Lig'de Bölgesel Amatör Lig'e çıkaran, işyerinin bulunduğu Darıca'da sarı yeşilli ekiple ayrı bir şampiyonluk sevinci yaşayan Sportif Direktörlüğü'nü yaptığı Gebzespor ile bir kez daha şampiyonluk alışkanlığına zirve yapan Abbas Sır finali gönül verdiği Galatasaray ile yaptı.

Destek verdiği, katkı sunduğu, gönül verdiği, taraftarı olduğu tüm ekiplerin sezonu şampiyon olarak bitirmesi ile adeta şampiyonlukta altın yılını yaşayan Abbas Sır için sevinme süreci bitmiyor. Evinin bulunduğu Çayırova temsilcisini hem iki sezon önce şampiyon yapan ve Bölgesel Amatör Lig'e yükselmesini sağlayan bu sezon lige play out finali tutunarak oturduğu ilçenin takımı ile sevinen Sır Sportif Direktörlüğünü yaptığı Gebzespor ile de şampiyonluk yaşadı. Eskişehir'de oynanan finalde Altınovaspor'u deviren Gebzespor ile sevinen Abbas Sır bir hafta sonra Ordu'ya giderek sahibi olduğu Hedef Gazetesi'nin bulunduğu ilçenin sarı yeşilli temsilcisi ile şampiyonluk sevincine bir yenisini ekledi. Sır için sevinme süreci yine bitmedi ve tuttuğu takım olan Galatasaray'ın İzmir'de Göztepespor'u mağlup etmesi ile bir şampiyonluk akşamı daha yaşamasına sebep oldu. 

Abbas Sır bu akşam Bursa'da oynanan Süper Lig'e yükselme play off finalinde Erzurumspor ile Gaizşehir Gaziantepspor arasındaki karşılaşmada Erzurumspor'a destek verdiği tahmin ediliyor. Bakalım Abbas Sır desek verdiği Erzurumspor ile 5. şampiyonluk sevincini yaşayabilecek mi bu gecenin sonunda göreceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.