Gebze’de Kaza: 4 Yaralı

Gebze 20.05.2018 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’de Kaza: 4 Yaralı

Gebze’de tırın sıkıştırdığı otomobil, aynı istikamette ilerleyen bir başka otomobile çarptı. Meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, Gebze D100 karayolu İstanbul istikameti Osmangazi dalcık alt geçidinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre M.K. yönetimindeki otomobil, plakası öğrenilemeyen bir tırın sıkıştırması sonucu sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyir halinde olan G.Ç. yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulmaya başlayan otomobil yol kenarındaki bariyerlere vurarak durabildi. Bu sırada kazayı gören diğer sürücüler tarafından 112 Acil Yardım ekiplerine haber verildi. ÇEVRE HASTANELERE SEVK EDİLDİLER Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından araçlarda bulunanların kontrolleri yapıldı. Kazada araçta bulunan M.K. ve G.E. ile otomobilde bulunan B.Ç ile N.Ç. yaralandı. Yaralılar ambulans ile Darıca Farabi Devlet Hastanesi ve Fatih Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların durumunun iyi olduğu kaydedildi. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Gebze’de tırın sıkıştırdığı otomobil, aynı istikamette ilerleyen bir başka otomobile çarptı. Meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Kaza, Gebze D100 karayolu İstanbul istikameti Osmangazi dalcık alt geçidinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre M.K. yönetimindeki otomobil, plakası öğrenilemeyen bir tırın sıkıştırması sonucu sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek önünde seyir halinde olan G.Ç. yönetimindeki otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulmaya başlayan otomobil yol kenarındaki bariyerlere vurarak durabildi. Bu sırada kazayı gören diğer sürücüler tarafından 112 Acil Yardım ekiplerine haber verildi.

ÇEVRE HASTANELERE SEVK EDİLDİLER

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından araçlarda bulunanların kontrolleri yapıldı. Kazada araçta bulunan M.K. ve G.E. ile otomobilde bulunan B.Ç ile N.Ç. yaralandı. Yaralılar ambulans ile Darıca Farabi Devlet Hastanesi ve Fatih Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların durumunun iyi olduğu kaydedildi. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.