Beylikbağı’nın sevinci yarıda kaldı

Spor 21.05.2018 - 18:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Beylikbağı’nın sevinci yarıda kaldı

U15 Türkiye Şampiyonası’nda kalan tek temsilcimiz Beylikbağıspor rakibi İstanbul temsilcisi Halkalı Taştepespor Çorlu'da final maçında karşılaştı. Final maçının normal süresi 1-1 sona erdi. Beraberliğin ardından penaltı atışlarına geçilirken Halkalı Taştepespor penaltı atışlarında 3 atışta 2 isabet bulurken, Beylikbağıspor 3’te 3 yaptı. Taştepespor dördüncü atışı kaçırınca hakem Beylikbağıspor’a dördüncü penaltıyı attırmadan maçı bitirdi. Yeşil beyazlı ekip büyük sevinç yaşadı. ÇAĞRIYA UYMADILAR Ancak galibiyetin garantilenmesi için Beylikbağıspor’un bir başarılı atışa daha ihtiyaç duyduğunun farkına yaklaşık 45 dakika sonra varıldı. Maçın hakemi Halkalı Taştepespor’u son penaltı için sahaya davet etse de İstanbul ekibinin teknik heyeti, hakemin bitiş düdüğünü çalmasını gerekçe göstererek bu çağrıyı reddetti. Bu maç hakkında son kararı TFF’nin vermesi bekleniyor. Yeşil beyazlı gençlerin final maçının kararının açıklanmasını beklemekten başka çareleri kalmadı.

U15 Türkiye Şampiyonası’nda kalan tek temsilcimiz Beylikbağıspor rakibi İstanbul temsilcisi Halkalı Taştepespor Çorlu'da final maçında karşılaştı. Final maçının normal süresi 1-1 sona erdi. Beraberliğin ardından penaltı atışlarına geçilirken Halkalı Taştepespor penaltı atışlarında 3 atışta 2 isabet bulurken, Beylikbağıspor 3’te 3 yaptı. Taştepespor dördüncü atışı kaçırınca hakem Beylikbağıspor’a dördüncü penaltıyı attırmadan maçı bitirdi. Yeşil beyazlı ekip büyük sevinç yaşadı.


ÇAĞRIYA UYMADILAR
Ancak galibiyetin garantilenmesi için Beylikbağıspor’un bir başarılı atışa daha ihtiyaç duyduğunun farkına yaklaşık 45 dakika sonra varıldı. Maçın hakemi Halkalı Taştepespor’u son penaltı için sahaya davet etse de İstanbul ekibinin teknik heyeti, hakemin bitiş düdüğünü çalmasını gerekçe göstererek bu çağrıyı reddetti. Bu maç hakkında son kararı TFF’nin vermesi bekleniyor. Yeşil beyazlı gençlerin final maçının kararının açıklanmasını beklemekten başka çareleri kalmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.