MEYDANDA SEÇİM COŞKUSU

Gebze 31.05.2018 - 17:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MEYDANDA SEÇİM COŞKUSU

24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin yaklaşması ve Gebze Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Ramazan etkinlikleri dolayısı ile Gebze Kent Meydanı panayır alanı gibi oldu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oylanacağı 24 Haziran seçimlerine ‘26’ gün kaldı. Gebze Kent Meydanı’nda seçim heyecanı ise en üst seviyede yaşanıyor. AK Parti, CHP, Saadet Partisi ve İyi Parti’nin seçim stantlarının yer aldığı kent meydanında her gün farklı bir atmosfer yaşanıyor. Özellikle iftardan sonra daha da kalabalık olan meydanda siyasi partiler seçim müziklerini de duyurmayı ihmal etmiyor. Kıyasıya geçen propaganda çalışmalarında AK Parti ve MHP ilçe başkanları ve üyeleri ‘Cumhur İttifakı’, CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi ilçe başkanları ve üyeleri ise seçmenleri ‘Millet İttifak’ını anlatıyor. İlçe başkanları da huzurlu seçim ortamında diğer stantlara ziyaretlerde bulunuyor.     AK PARTİ’DE ÇALIŞMALAR AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda seçim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Gebze Kent Meydanı ve Eskihisar Sahili’ne seçim standı koyan AK Gebze, seçmenlere ‘Cumhur İttifakı’nı ve AK Parti’nin seçim beyannamesini anlatıyor. Stantlarda bulunan AK Partililer üye çalışmaları yapmayı ihmal etmiyor. Her gün en az bir milletvekili adayının seçim standını ziyaret ettiği AK Gebze farklı bir çalışmaya da imza atarak seçmenin dikkatini çekiyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 boyutlu maketini koyan AK Gebze ekibi vatandaşların dikkatini çekerek standa olan ilgi yoğun oldu.     İNCE’NİN MİTİNGLERİ CANLI YAYINLA İZLETİLİYOR CHP Gebze İlçe Başkanlığı da vatandaşların ilgisini arttırmak için çay ve canlı yayın hizmet vermeye başladı. CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin konuk olduğu kanalı seçim standında projeksiyon ile canlı yayın olarak vatandaşlara izleten CHP Gebze İlçe Başkanlığı da vatandaşlardan tam not aldı. Her gün en az bir milletvekilinin uğradığı seçim standında il başkanı ve ile gençlik kolları başkanı da bulunmayı ihmal etmiyor. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ise gece geç saatlere kadar seçim çalışmaları ile bizzat ilgileniyor. Seçmenlere neden ‘Millet İttifakı’nı seçmeleri gerektiğinin detaylarını anlatan CHP’liler, seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti.     MHP GECE-GÜNDÜZ STANTTA MHP Gebze ise gece gündüz demeden hem seçim hem de üye çalışmalarına devam ediyor. Seçim stantlarında Milletvekili adaylarıyla beraber Gebzelilerden oy isteyen MHP Gebze’nin seçim standına da ilgi büyük. Üye ve seçim standını ziyaret eden Gebzeliler, başarı dileklerini MHP teşkilatlarına iletirken, Partililerde vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun kaldılar. 24 Haziran’da güçlü bir Türkiye için Cumhur İttifakı’na destek isteyen MHP’liler, Cumhur İttifakı’nın Millet Aklı olduğunu dile getirerek, rekor bir oyla İttifakın seçimleri kazanacağını ce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçileceğine inandıklarını dile getirdiler. KÜBRA AKABALI  
24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin yaklaşması ve Gebze Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Ramazan etkinlikleri dolayısı ile Gebze Kent Meydanı panayır alanı gibi oldu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oylanacağı 24 Haziran seçimlerine ‘26’ gün kaldı. Gebze Kent Meydanı’nda seçim heyecanı ise en üst seviyede yaşanıyor. AK Parti, CHP, Saadet Partisi ve İyi Parti’nin seçim stantlarının yer aldığı kent meydanında her gün farklı bir atmosfer yaşanıyor. Özellikle iftardan sonra daha da kalabalık olan meydanda siyasi partiler seçim müziklerini de duyurmayı ihmal etmiyor. Kıyasıya geçen propaganda çalışmalarında AK Parti ve MHP ilçe başkanları ve üyeleri ‘Cumhur İttifakı’, CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi ilçe başkanları ve üyeleri ise seçmenleri ‘Millet İttifak’ını anlatıyor. İlçe başkanları da huzurlu seçim ortamında diğer stantlara ziyaretlerde bulunuyor.

 

 

AK PARTİ’DE ÇALIŞMALAR

AK Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nda seçim çalışmaları tam gaz devam ediyor. Gebze Kent Meydanı ve Eskihisar Sahili’ne seçim standı koyan AK Gebze, seçmenlere ‘Cumhur İttifakı’nı ve AK Parti’nin seçim beyannamesini anlatıyor. Stantlarda bulunan AK Partililer üye çalışmaları yapmayı ihmal etmiyor. Her gün en az bir milletvekili adayının seçim standını ziyaret ettiği AK Gebze farklı bir çalışmaya da imza atarak seçmenin dikkatini çekiyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 boyutlu maketini koyan AK Gebze ekibi vatandaşların dikkatini çekerek standa olan ilgi yoğun oldu.

 

 

İNCE’NİN MİTİNGLERİ CANLI YAYINLA İZLETİLİYOR

CHP Gebze İlçe Başkanlığı da vatandaşların ilgisini arttırmak için çay ve canlı yayın hizmet vermeye başladı. CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin konuk olduğu kanalı seçim standında projeksiyon ile canlı yayın olarak vatandaşlara izleten CHP Gebze İlçe Başkanlığı da vatandaşlardan tam not aldı. Her gün en az bir milletvekilinin uğradığı seçim standında il başkanı ve ile gençlik kolları başkanı da bulunmayı ihmal etmiyor. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ise gece geç saatlere kadar seçim çalışmaları ile bizzat ilgileniyor. Seçmenlere neden ‘Millet İttifakı’nı seçmeleri gerektiğinin detaylarını anlatan CHP’liler, seçim çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

 

 

MHP GECE-GÜNDÜZ STANTTA

MHP Gebze ise gece gündüz demeden hem seçim hem de üye çalışmalarına devam ediyor. Seçim stantlarında Milletvekili adaylarıyla beraber Gebzelilerden oy isteyen MHP Gebze’nin seçim standına da ilgi büyük. Üye ve seçim standını ziyaret eden Gebzeliler, başarı dileklerini MHP teşkilatlarına iletirken, Partililerde vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun kaldılar. 24 Haziran’da güçlü bir Türkiye için Cumhur İttifakı’na destek isteyen MHP’liler, Cumhur İttifakı’nın Millet Aklı olduğunu dile getirerek, rekor bir oyla İttifakın seçimleri kazanacağını ce Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeniden seçileceğine inandıklarını dile getirdiler.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.