19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AK Parti Gebze’den Şoförler Odasına Ziyaret

Gebze 03.06.2018 - 13:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

AK Parti Gebze’den Şoförler Odasına Ziyaret

AK Parti Gebze İlçe başkanı İrfan Ayar, AK Parti Kocaeli Milletvekili Hayrettin Deniz ile birlikte Gebze Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti.

Samimi havada geçen ziyarette AK Parti heyeti, Oda başkanı Necati Kaya’dan faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Başkanı Kaya’da Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Kocaeli Milletvekili Hayrettin Deniz ve yönetim kurulu üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek, Ak Parti heyetine teşekkür etti ‘SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ’ Seçildikleri günden bu yana ilçedeki kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirten Ayar,’’ Biz her fırsatta toplumuzun önemli temsil makamları olan Sivil toplum kuruluşlarımız ile bir araya geliyoruz. Bu makamlar gelip geçicidir. Düğünümüzde, cenazemizde, iyi günümüzde, kötü günümüzde bir arada olacağız. Gebze için birlikte çalışacağız. Şoför esnafımızın dertlerini sorunlarını birlikte çözmeye çalışacağız." dedi.
AK Parti Gebze İlçe başkanı İrfan Ayar, AK Parti Kocaeli Milletvekili Hayrettin Deniz ile birlikte Gebze Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret etti.

Samimi havada geçen ziyarette AK Parti heyeti, Oda başkanı Necati Kaya’dan faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Başkanı Kaya’da Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, AK Parti Kocaeli Milletvekili Hayrettin Deniz ve yönetim kurulu üyelerinin yapmış olduğu ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek, Ak Parti heyetine teşekkür etti

‘SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ’

Seçildikleri günden bu yana ilçedeki kamu kurumlarını ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirten Ayar,’’ Biz her fırsatta toplumuzun önemli temsil makamları olan Sivil toplum kuruluşlarımız ile bir araya geliyoruz. Bu makamlar gelip geçicidir. Düğünümüzde, cenazemizde, iyi günümüzde, kötü günümüzde bir arada olacağız. Gebze için birlikte çalışacağız. Şoför esnafımızın dertlerini sorunlarını birlikte çözmeye çalışacağız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.