ÇAKIR: “HERŞEY RAYINA OTURACAK”

Kocaeli 08.06.2018 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ÇAKIR: “HERŞEY RAYINA OTURACAK”

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, seçim atmosferini ve 24 Haziran sonrasını değerlendirdi

TV41'de Abdullah Yıldırım’la Güne Merhaba programına konuk olan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Ekonomiden siyasete, operasyonlardan 24 Haziran seçimlerine kadar her alana değinen Çakır, “24 Hazirandan sonra her şey rayına oturacaktır” diye ifade etti. KANDİL İÇİN MUHALEFET DESTEK VERMİYOR "Dünya emperyal bir düzen üzerine kurulmuş geçmişte haçlıların bu topraklar üzerinde emelleri nasıl ise şimdide onların uzantılarının Ülkemiz üzerindeki emelleri aynı" diyen Çakır, Mehmetçiğin Afrin harekâtına da değindi. Ak Parti Milletvekili, "Yakın zamanda terör örgütlerine karşı yapılmış böylesine bir mücadele daha önceki dönemlerde yaşanmamıştır. Yaptığımız operasyonlar çerçevesinde sivillere karşı azami bir gayret edilmiş ve bunun neticesinde tek bir sivil daha hayatını kaybetmemiştir. Bizim sınırlarımızı zorlayacak hangi tehdit varsa onu er geç bertaraf edeceğimizi söyledik. Tabi bu bir mücadele işi, ekip işi, birlik ve beraberlik içerisinde hareket işi, lakin bu konuda muhalefetten destek göremedik. Aksine yaptığımız operasyonlar nedeniyle yoğun bir eleştiriye maruz kaldık. Destek görmesek bile sınırlarımızın güvenliği bizim için çok önemli bu güvenliği sağlamak için Fırat Kalkanı ve Afrin operasyonlarını gerçekleştirdik. Şimdi sıra Kandil’de. İnşallah kısa sürede o bölge de temizlenerek oranın da güvenliği sağlanacaktır” diye ifade etti. DOLARDAKİ ARTIŞTA KUMPASIN PAYI VAR Dolardaki artışa da değinen Çakır; “Ben 30 sene bankacılık yaptım son dönemlerde kur artışına neden olacak hiçbir faktör olmamasına rağmen enteresan bir şekilde yükseliş görmekteyiz. Sebepsiz olan bu petrol ve kur artışında bir kumpasın payının olduğu aşikar. Bunda hem ekonomik hem de siyasi baskı etkenleri bulunmaktadır. Ben inanıyorum halkımızın feraseti sayesinde 24 Haziran sonrası her şey rayına oturacaktır” diye ifade etti.
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, seçim atmosferini ve 24 Haziran sonrasını değerlendirdi

TV41'de Abdullah Yıldırım’la Güne Merhaba programına konuk olan AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Ekonomiden siyasete, operasyonlardan 24 Haziran seçimlerine kadar her alana değinen Çakır, “24 Hazirandan sonra her şey rayına oturacaktır” diye ifade etti.

KANDİL İÇİN MUHALEFET DESTEK VERMİYOR

"Dünya emperyal bir düzen üzerine kurulmuş geçmişte haçlıların bu topraklar üzerinde emelleri nasıl ise şimdide onların uzantılarının Ülkemiz üzerindeki emelleri aynı" diyen Çakır, Mehmetçiğin Afrin harekâtına da değindi. Ak Parti Milletvekili, "Yakın zamanda terör örgütlerine karşı yapılmış böylesine bir mücadele daha önceki dönemlerde yaşanmamıştır. Yaptığımız operasyonlar çerçevesinde sivillere karşı azami bir gayret edilmiş ve bunun neticesinde tek bir sivil daha hayatını kaybetmemiştir. Bizim sınırlarımızı zorlayacak hangi tehdit varsa onu er geç bertaraf edeceğimizi söyledik. Tabi bu bir mücadele işi, ekip işi, birlik ve beraberlik içerisinde hareket işi, lakin bu konuda muhalefetten destek göremedik. Aksine yaptığımız operasyonlar nedeniyle yoğun bir eleştiriye maruz kaldık. Destek görmesek bile sınırlarımızın güvenliği bizim için çok önemli bu güvenliği sağlamak için Fırat Kalkanı ve Afrin operasyonlarını gerçekleştirdik. Şimdi sıra Kandil’de. İnşallah kısa sürede o bölge de temizlenerek oranın da güvenliği sağlanacaktır” diye ifade etti.

DOLARDAKİ ARTIŞTA KUMPASIN PAYI VAR

Dolardaki artışa da değinen Çakır; “Ben 30 sene bankacılık yaptım son dönemlerde kur artışına neden olacak hiçbir faktör olmamasına rağmen enteresan bir şekilde yükseliş görmekteyiz. Sebepsiz olan bu petrol ve kur artışında bir kumpasın payının olduğu aşikar. Bunda hem ekonomik hem de siyasi baskı etkenleri bulunmaktadır. Ben inanıyorum halkımızın feraseti sayesinde 24 Haziran sonrası her şey rayına oturacaktır” diye ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.