2014’ten 2018’e…

Spor 08.06.2018 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

2014’ten 2018’e…

SPORTİF DİREKTÖR KASAP, YENİDEN DARICA G.B’DE

3 yıl aradan sonra Darıca Gençlerbirliği’nde sportif direktörlük görevine getirilen İlter Kasap, 2.Darıca G.B dönemine resmen başladı. 2013-2014 sezonunun son 6 haftasında Darıca G.B’deki ilk serüvenine start veren Sportif Direktör İlter Kasap, 2014-2015 sezonunun tamamında sarı yeşilli temsilcimizde görev yapmıştı. Teknik Direktörlüğünü Özgür Vurur’un yaptığı Darıca G.B’de ilk sezonunda 1 puan farkla Play-Off’u kaçıran Kasaplı Darıca G.B, ikinci sezon ise normal sezonu 68 puanla 2.bitirip, Play-Off yarı finalinde Çorum Belediyespor’a elenerek 2.Lig’in kapısından dönmüştü. KASAP: ÇOK MUTLUYUM Darıca Gençlerbirliği’ne geri döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen Sportif Direktör Kasap, ‘’Tekrardan çok güzel dostlarla çok güzel bir camiada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Başta belediye başkanımız sayın Şükrü Karabacak, kulüp başkanımız sayın Mücahid Vural olmak üzere, tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür eder her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim’’dedi.     Sportif Direktör İlter Kasap, 2014 yılında dönemin Darıca Gençlerbirliği, şu an ise Gebzespor Teknik Direktörü olan Özgür Vurur ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, Hedef Gazetesi sahibi Abbas Sır ile objektiflerimize böyle poz vermişti.
SPORTİF DİREKTÖR KASAP, YENİDEN DARICA G.B’DE

3 yıl aradan sonra Darıca Gençlerbirliği’nde sportif direktörlük görevine getirilen İlter Kasap, 2.Darıca G.B dönemine resmen başladı. 2013-2014 sezonunun son 6 haftasında Darıca G.B’deki ilk serüvenine start veren Sportif Direktör İlter Kasap, 2014-2015 sezonunun tamamında sarı yeşilli temsilcimizde görev yapmıştı. Teknik Direktörlüğünü Özgür Vurur’un yaptığı Darıca G.B’de ilk sezonunda 1 puan farkla Play-Off’u kaçıran Kasaplı Darıca G.B, ikinci sezon ise normal sezonu 68 puanla 2.bitirip, Play-Off yarı finalinde Çorum Belediyespor’a elenerek 2.Lig’in kapısından dönmüştü.

KASAP: ÇOK MUTLUYUM

Darıca Gençlerbirliği’ne geri döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen Sportif Direktör Kasap, ‘’Tekrardan çok güzel dostlarla çok güzel bir camiada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Başta belediye başkanımız sayın Şükrü Karabacak, kulüp başkanımız sayın Mücahid Vural olmak üzere, tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür eder her iki tarafa da hayırlı olmasını dilerim’’dedi.

 

 

Sportif Direktör İlter Kasap, 2014 yılında dönemin Darıca Gençlerbirliği, şu an ise Gebzespor Teknik Direktörü olan Özgür Vurur ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, Hedef Gazetesi sahibi Abbas Sır ile objektiflerimize böyle poz vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.