Fikri Işık ile hesaplaşmak!

Kocaeli 25.06.2018 - 09:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Fikri Işık ile hesaplaşmak!

ABBAS SIR YAZDI.. OKUMADAN GEÇMEYİN...

Fikri Işık ile hesaplaşmak isteyen alçaklar, özelikle Hakan Höbek’in seçilmemesinde çok büyük rol oynadılar. AK Parti’de İlçe Başkanlığı yapmış, AK Parti’de Meclis Üyeliği yapmış, AK Parti’de İlçe Yöneticiliği yapmış alçaklar.. Sizler de, Sayın Fikri Işık da, bende AK Parti’ye oy vermediğinizi biliyoruz. Sizde şunu bilin ki 24 Haziran seçimlerinin kazananı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olmuştur. Dünyadaki Türkiye sevdalıları olmuştur. Dünya mazlumları olmuştur. Bütün herkese hayırlı uğurlu olsun.. Bu seçimin sonucunu çok iyi okumak lazım. Dün akşam Sayın Başkan Recep Tayyip Erdoğan açık açık söylemiştir. Herkes üzerine düşen dersi almalı ve kendisiyle bir hesaplaşma yapmalı. Buna Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da dahil.. Başta Hemşerim Sayın Ufuk Ekinci’yi çalışmalarından ve gayretinden dolayı tebrik ediyorum, sonra da Hakan Ağabeyimizi. Hakan Höbek gerçek bir Gebzeli.. Güzel ve çalışkan bir insan.. Kendisi adına üzüldüğümü ifade etmek isterim. Ancak onunda gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ederim..   Bir parantez de Süleymancı cemaatine açmak istiyorum, Kendilerini araştırıyorum net sonuçlar alayım sonrasına bakacağım.. Sadece şunu belirtmek isterim ki Onlarında bir cemaatten çok farklı bir şekilde çalışmış olmaları beni çok ama çok üzmüştür.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. Kalın sağlıcakla..  
ABBAS SIR YAZDI.. OKUMADAN GEÇMEYİN...

Fikri Işık ile hesaplaşmak isteyen alçaklar, özelikle Hakan Höbek’in seçilmemesinde çok büyük rol oynadılar.

AK Parti’de İlçe Başkanlığı yapmış, AK Parti’de Meclis Üyeliği yapmış, AK Parti’de İlçe Yöneticiliği yapmış alçaklar.. Sizler de, Sayın Fikri Işık da, bende AK Parti’ye oy vermediğinizi biliyoruz. Sizde şunu bilin ki 24 Haziran seçimlerinin kazananı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olmuştur. Dünyadaki Türkiye sevdalıları olmuştur. Dünya mazlumları olmuştur.

Bütün herkese hayırlı uğurlu olsun..

Bu seçimin sonucunu çok iyi okumak lazım. Dün akşam Sayın Başkan Recep Tayyip Erdoğan açık açık söylemiştir. Herkes üzerine düşen dersi almalı ve kendisiyle bir hesaplaşma yapmalı. Buna Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da dahil..

Başta Hemşerim Sayın Ufuk Ekinci’yi çalışmalarından ve gayretinden dolayı tebrik ediyorum, sonra da Hakan Ağabeyimizi. Hakan Höbek gerçek bir Gebzeli.. Güzel ve çalışkan bir insan.. Kendisi adına üzüldüğümü ifade etmek isterim. Ancak onunda gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ederim..

 

Bir parantez de Süleymancı cemaatine açmak istiyorum, Kendilerini araştırıyorum net sonuçlar alayım sonrasına bakacağım.. Sadece şunu belirtmek isterim ki Onlarında bir cemaatten çok farklı bir şekilde çalışmış olmaları beni çok ama çok üzmüştür..

Allah herkesin gönlüne göre versin.. Kalın sağlıcakla..  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.