Küçükay; “Ziyaret Edilmeyen Firma Kalmayacak”

Dilovası 29.06.2018 - 17:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Küçükay; “Ziyaret Edilmeyen Firma Kalmayacak”

İMES OSB’de düzenli olarak firma ziyaretleri gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, “Ziyaret etmediğimiz firma kalmayacak.” dedi.

Firma ziyareti programı kapsamında 4 firma daha ziyaret edildi. TRAFO SERVİS, B&T MOBİLYA, VALBRUNA, ve TRANSBANT firma yetkilileri ile bir araya gelen yöneticiler bölgede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili sanayicilerle karşılıklı istişarelerde bulundu. İhtiyaçların tespiti üzerine çalışmalarına devam ettiklerini belirten İMES yetkilileri bu çalışmalarının yanında tespitlere yönelik çalışmalarının da eş zamanlı yürütüldüğünü vurgulayarak bunlara yönelik detayları firma yetkilileri ile paylaştı. Ziyarette konuşan İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, “2017 yılının Ağustos ayında başlatılan İMES OSB firma ziyaretleri programlarımız devam ediyor. Ziyaretlerimiz kapsamında firma yetkililerimiz ile yakından ilgileniyor, sorun ve taleplerini dinliyoruz. İMES OSB’de ziyaret etmediğimiz firma kalmayacak.” diye konuştu. KÜBRA AKABALI
İMES OSB’de düzenli olarak firma ziyaretleri gerçekleştiren Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, “Ziyaret etmediğimiz firma kalmayacak.” dedi.

Firma ziyareti programı kapsamında 4 firma daha ziyaret edildi. TRAFO SERVİS, B&T MOBİLYA, VALBRUNA, ve TRANSBANT firma yetkilileri ile bir araya gelen yöneticiler bölgede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili sanayicilerle karşılıklı istişarelerde bulundu. İhtiyaçların tespiti üzerine çalışmalarına devam ettiklerini belirten İMES yetkilileri bu çalışmalarının yanında tespitlere yönelik çalışmalarının da eş zamanlı yürütüldüğünü vurgulayarak bunlara yönelik detayları firma yetkilileri ile paylaştı. Ziyarette konuşan İMES OSB Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Küçükay, “2017 yılının Ağustos ayında başlatılan İMES OSB firma ziyaretleri programlarımız devam ediyor. Ziyaretlerimiz kapsamında firma yetkililerimiz ile yakından ilgileniyor, sorun ve taleplerini dinliyoruz. İMES OSB’de ziyaret etmediğimiz firma kalmayacak.” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.