KÜTÜPHANELER

‘’İlk hedefimiz ligde kalmak’’

Spor 03.07.2018 - 15:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

‘’İlk hedefimiz ligde kalmak’’

SPORTİF DİREKTÖR KASAP 2.LİG KIRMIZI GRUP’U DEĞERLENDİRDİ:

Darıca Gençlerbirliği Sportif Direktörü İlter Kasap, yeni sezonda mücadele edecekleri 2.Lig Kırmızı Grup’u gazetemize değerlendirdi. Güç dengelerinin eşit olduğu bir gruba düştüklerini söyleyen Kasap, Kırmızı Grup’ta Şanlıurfa ve Bandırmaspor gibi transferde öne çıkan, ekonomik düzeyi iyi olan rakiplere karşı mücadele edeceklerini söyledi. 2.Lig’in yeni takımı olduklarını ve bir çok oyuncu ile yollarını ayırmak durumunda kaldıklarını söyleyen Kasap, öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunun altını çizdi. DİREKT OYNAYACAK 13-14 TRANSFER Darıca G.B’nin rakip kim olursa olsun zorun üstesinden gelecek bir camia olduğunu söyleyen İlter Kasap, ‘’Bunu başaracak tecrübeye sahip bir kulüp ve yönetim kurulu var. Direkt oynayabilecek 13-14 oyuncuyu kadromuza katacağız. Genç ağırlıklı alternatif oyuncularla birlikte doğru bir kadro yapılanması gerçekleştirerek sezona en iyi şekilde başlangıç yapmak istiyoruz’’dedi.
SPORTİF DİREKTÖR KASAP 2.LİG KIRMIZI GRUP’U DEĞERLENDİRDİ:

Darıca Gençlerbirliği Sportif Direktörü İlter Kasap, yeni sezonda mücadele edecekleri 2.Lig Kırmızı Grup’u gazetemize değerlendirdi. Güç dengelerinin eşit olduğu bir gruba düştüklerini söyleyen Kasap, Kırmızı Grup’ta Şanlıurfa ve Bandırmaspor gibi transferde öne çıkan, ekonomik düzeyi iyi olan rakiplere karşı mücadele edeceklerini söyledi. 2.Lig’in yeni takımı olduklarını ve bir çok oyuncu ile yollarını ayırmak durumunda kaldıklarını söyleyen Kasap, öncelikli hedeflerinin ligde kalmak olduğunun altını çizdi.

DİREKT OYNAYACAK 13-14 TRANSFER

Darıca G.B’nin rakip kim olursa olsun zorun üstesinden gelecek bir camia olduğunu söyleyen İlter Kasap, ‘’Bunu başaracak tecrübeye sahip bir kulüp ve yönetim kurulu var. Direkt oynayabilecek 13-14 oyuncuyu kadromuza katacağız. Genç ağırlıklı alternatif oyuncularla birlikte doğru bir kadro yapılanması gerçekleştirerek sezona en iyi şekilde başlangıç yapmak istiyoruz’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.