Tayfun Şifo’yla sert esecek!

Spor 04.07.2018 - 16:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Tayfun Şifo’yla sert esecek!

HİDROPAKS TAYFUNSPOR’DAN BOMBA TRANSFER

Kurumsal yapısı ve profesyonel yönetimiylefark yaratarak Süper Amatör Lig’e yükselen Hidropaks Gebze Tayfunspor, transfer sezonuna bomba gibi bir isimle start verdi. Bordo beyazlı ekip, bölgemizin ‘Şifo’ lakaplı tecrübeli futbolcu Mehmet Yılmaz’ı kadrosuna kattı. Tayfunspor Sportif Direktörü serdar Bulun ve kulüp yöneticisi Ali Dülker’in de hazır bulunduğu transfer görüşmesinde Tayfunspor’a ‘evet’ diyen Şifo Mehmet, beklentileri boşa çıkarmamak adına her şeyi yapacağını söyledi. BULUN: GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK Darıca Gençlerbirliği alt yapısında yetişip profesyonel olan, sarı yeşilli forma altında 2.Lig’de 34, 3.Lig’de ise 27 maçı bulunan 36 yaşındaki orta saha oyuncusu Mehmet Yılmaz’ın Hidropaks Tayfunspor’un güçlerine güç katacağına söyleyen Sportif Direktör Bulun, flaş transferlerin devamının geleceğinin mesajını verdi.
HİDROPAKS TAYFUNSPOR’DAN BOMBA TRANSFER

Kurumsal yapısı ve profesyonel yönetimiylefark yaratarak Süper Amatör Lig’e yükselen Hidropaks Gebze Tayfunspor, transfer sezonuna bomba gibi bir isimle start verdi. Bordo beyazlı ekip, bölgemizin ‘Şifo’ lakaplı tecrübeli futbolcu Mehmet Yılmaz’ı kadrosuna kattı. Tayfunspor Sportif Direktörü serdar Bulun ve kulüp yöneticisi Ali Dülker’in de hazır bulunduğu transfer görüşmesinde Tayfunspor’a ‘evet’ diyen Şifo Mehmet, beklentileri boşa çıkarmamak adına her şeyi yapacağını söyledi.

BULUN: GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAK

Darıca Gençlerbirliği alt yapısında yetişip profesyonel olan, sarı yeşilli forma altında 2.Lig’de 34, 3.Lig’de ise 27 maçı bulunan 36 yaşındaki orta saha oyuncusu Mehmet Yılmaz’ın Hidropaks Tayfunspor’un güçlerine güç katacağına söyleyen Sportif Direktör Bulun, flaş transferlerin devamının geleceğinin mesajını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.