CHP’li vekiller mazbatalarını aldı

Kocaeli 05.07.2018 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

CHP’li vekiller mazbatalarını aldı

24 Haziran seçimlerinin ardından CHP Kocaeli milletvekili seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar Ve Tahsin Tarhan, Kocaeli Adliyesine gelerek mazbatalarını aldı.

24 Haziran seçimlerinin ardından CHP Kocaeli milletvekili seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar Ve Tahsin Tarhan, Kocaeli Adliyesine gelerek mazbatalarını aldı. CHP’li vekiller, partililerin mazbata törenine ilgi göstermemesi nedeniyle adliye çıkışı açıklama yapmayarak fotoğraf vermedi. 24 Haziran günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerin sonuçlarına göre CHP Kocaeli milletvekili seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, Kocaeli Adliyesine gelerek milletvekilliği mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Yusuf Coşkun’un elinden mazbatalarını aldılar. Partililerin programa ilgi göstermemesi sonucunda vekiller adliye çıkışı basın mensuplarına fotoğraf çektirmezken herhangi bir açıklama da yapmadı.  
24 Haziran seçimlerinin ardından CHP Kocaeli milletvekili seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar Ve Tahsin Tarhan, Kocaeli Adliyesine gelerek mazbatalarını aldı.

24 Haziran seçimlerinin ardından CHP Kocaeli milletvekili seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar Ve Tahsin Tarhan, Kocaeli Adliyesine gelerek mazbatalarını aldı. CHP’li vekiller, partililerin mazbata törenine ilgi göstermemesi nedeniyle adliye çıkışı açıklama yapmayarak fotoğraf vermedi.

24 Haziran günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerin sonuçlarına göre CHP Kocaeli milletvekili seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, Kocaeli Adliyesine gelerek milletvekilliği mazbatalarını İl Seçim Kurulu Başkanı Yusuf Coşkun’un elinden mazbatalarını aldılar. Partililerin programa ilgi göstermemesi sonucunda vekiller adliye çıkışı basın mensuplarına fotoğraf çektirmezken herhangi bir açıklama da yapmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.