MONTAJI TAMAMLANDI

Çayırova 09.07.2018 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

MONTAJI TAMAMLANDI

Çayırova'da sosyal donatı projelerini bir bir üstüne tamamlayan Şevki Demirci, restoran olarak ilçe halkının hizmetine sokacağı uçak ile ilgili montajlama tamamlandı. İlçede sosyal yaşam alanları oluşturan Demirci, Şekerpınar Mahallesi'nde 14 bin metrekare restoran ve mağazalardan oluşan alışveriş merkezi, otopark, yeşil ve peyzaj çalışmasıyla birlikte hizmet verecek olan Uçak Restorant'ın kurulum çalışmalarınnda uçak parçalarının montajı bitti. Uçak içerisindeki öutfak, elektrik ve su tesisatı çalışmaları, vatandaşların oturma alanları için mobilya kurulumları ile birlikte restoran kafe oluşumu tamamlanacak. Bu çalışmalar hızla devam ederken uçak montajlama alanı çevresinde peyzaj düzenleme, alışveriş merkezi altyapısı, diğer eğlence donatı alanlarının konuşlandırılmasına ilişkin çalışmalarında devam ettiği öğrenildi.

Çayırova'da sosyal donatı projelerini bir bir üstüne tamamlayan Şevki Demirci, restoran olarak ilçe halkının hizmetine sokacağı uçak ile ilgili montajlama tamamlandı.
İlçede sosyal yaşam alanları oluşturan Demirci, Şekerpınar Mahallesi'nde 14 bin metrekare restoran ve mağazalardan oluşan alışveriş merkezi, otopark, yeşil ve peyzaj çalışmasıyla birlikte hizmet verecek olan Uçak Restorant'ın kurulum çalışmalarınnda uçak parçalarının montajı bitti. Uçak içerisindeki öutfak, elektrik ve su tesisatı çalışmaları, vatandaşların oturma alanları için mobilya kurulumları ile birlikte restoran kafe oluşumu tamamlanacak. Bu çalışmalar hızla devam ederken uçak montajlama alanı çevresinde peyzaj düzenleme, alışveriş merkezi altyapısı, diğer eğlence donatı alanlarının konuşlandırılmasına ilişkin çalışmalarında devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.