19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

10 liraya çeyrek altın yasaklansın

Ekonomi 13.07.2018 - 07:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

10 liraya çeyrek altın yasaklansın

Özellikle son yıllarda satışı artan altın görünümlü imitasyon takılara, gerçeğinden ayırt edilmesi çok zor çeyrek, yarım ve tam olanlar da eklendi. Çeyrek altın görünümlü imitasyonlar 10, yarımlar 20 liradan satılırken, bazı vatandaşlarca alınıp hediye olarak götürülen bu takılar düğün sahiplerini üzüyor. Bursa Kuyumcular Odası Başkanı İsa Altıkardeş, altın fiyatlarının yükselmesi nedeniyle imitasyon takı satışlarının arttığına dikkati çekerek, "Bu tür takıların piyasada satılmaması gerekiyor. Satışların durdurulması, yasaklanması için ilgili yerlere başvuracağız" dedi..

Özellikle son yıllarda satışı artan altın görünümlü imitasyon takılara, gerçeğinden ayırt edilmesi çok zor çeyrek, yarım ve tam olanlar da eklendi.  görünümlü imitasyonlar 10, yarımlar 20 liradan satılırken, bazı vatandaşlarca alınıp hediye olarak götürülen bu takılar düğün sahiplerini üzüyor. Bursa Kuyumcular Odası Başkanı İsa Altıkardeş, altın fiyatlarının yükselmesi nedeniyle imitasyon takı satışlarının arttığına dikkati çekerek, "Bu tür takıların piyasada satılmaması gerekiyor. Satışların durdurulması, yasaklanması için ilgili yerlere başvuracağız" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.