Gebze’ye Modern Halk Kütüphanesi

Gebze 13.07.2018 - 14:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Gebze’ye Modern Halk Kütüphanesi

Gebze İlçe Halk Kütüphanesi binasının projelendirme aşamasına geçildi.

Gebze Sultan Orhan Mh. Hükümet Cd. 1103 Sk. No: 5 adresinde bulunan ve Kütüphane hizmet binası olarak kullanılmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü adına tahsisi gerçekleştirilen binanın deprem dayanıklılık testi gerçekleştirilmiş olup, neticesinde binanın projelendirme aşamasına geçildi. Gebze’nin Kütüphane ihtiyacını karşılayacak, Gebze halkına çağdaş kütüphane hizmetlerinin sunulabileceği modern bir Kütüphane hizmet binasının yapılabilmesi için, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi. ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen toplantıya Kültür Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet Aldemir, KYGM Planlama Şube Müdürlüğü Kütüphanecisi Selda Öztürk, KYGM Mimarı Ayla Vasfi, ASN Mimarlık Mühendislik firma sahibi Abdurrahman Çuhadar, Gölcü Mimarlık Mühendislik firma sahibi Hüseyin Gölcü ve Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan katıldı. Toplantıda kütüphanenin proje çalışması gerçekleştirildi. Proje toplantısında konuşan Kaymakam Güler, “Proje çalışmasında sona gelinen binanın en kısa sürede Gebze İlçemize kazandırılabilmesi için çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.” dedi.
Gebze İlçe Halk Kütüphanesi binasının projelendirme aşamasına geçildi.

Gebze Sultan Orhan Mh. Hükümet Cd. 1103 Sk. No: 5 adresinde bulunan ve Kütüphane hizmet binası olarak kullanılmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğü adına tahsisi gerçekleştirilen binanın deprem dayanıklılık testi gerçekleştirilmiş olup, neticesinde binanın projelendirme aşamasına geçildi. Gebze’nin Kütüphane ihtiyacını karşılayacak, Gebze halkına çağdaş kütüphane hizmetlerinin sunulabileceği modern bir Kütüphane hizmet binasının yapılabilmesi için, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler başkanlığında bir toplantı gerçekleştirildi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen toplantıya Kültür Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet Aldemir, KYGM Planlama Şube Müdürlüğü Kütüphanecisi Selda Öztürk, KYGM Mimarı Ayla Vasfi, ASN Mimarlık Mühendislik firma sahibi Abdurrahman Çuhadar, Gölcü Mimarlık Mühendislik firma sahibi Hüseyin Gölcü ve Kütüphane Müdürü Tevhide Buğan katıldı. Toplantıda kütüphanenin proje çalışması gerçekleştirildi. Proje toplantısında konuşan Kaymakam Güler, “Proje çalışmasında sona gelinen binanın en kısa sürede Gebze İlçemize kazandırılabilmesi için çalışmalar tüm hızıyla devam etmektedir.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.