Korkmaz “Gebze’de Beklediğimizin Altında Kaldık”

Gebze 18.07.2018 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Korkmaz “Gebze’de Beklediğimizin Altında Kaldık”

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “24 Haziran seçimlerinde beklediğimizin oyun altında bir oy aldık.” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı önceki gün haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını düzenledi. Toplantıda 24 Haziran seçimleri değerlendirmesinde bulunan İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “24 Haziran seçimlerine organize bir şekilde bütün teşkilatlarımızla çalıştık. Fakat Gebze’de sonuç beklentilerimizin çok altında gerçekleşti. Bizim dışımızda gelişen bazı olaylar oldu. Bu siyasi atmosferi hem genel merkezimiz olarak hem de yerelde biz nerede değişiklik yapacağımızı düşüneceğiz. Bu değişiklileri tartışıp milletimizin karşısına çıkacağız. Fikrimizi en iyi şekilde ifade ettiğimiz bu seçimde, Türkiye’nin sol kesimi olsun sağ kesimi olsun ulaştık.” diye konuştu. TÜEKİYE’NİN HER KESİMİNE ULAŞACAĞIZ Öte yandan yerel seçimlerle alakalı bilgilendirme yapan Başkan Korkmaz, “Şu anda yerel seçimlerle alakalı bir çalışmamız yok. Teşkilat mensuplarımız diğer partililer gibi dinlenme aşamasında. Şu an için belirlediğimiz herhangi bir yerel seçim adayımız bulunmuyor. Kısa süre içerisinde yeniden toparlanarak yerel seçimlere tam sürat hazırlanacağız. 24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi bu seçimlerde de gerekli çalışmaları yapıp, yine Türkiye’nin her kesimine ulaşacağız.” açıklamasında bulundu. KÜBRA AKABALI  
Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “24 Haziran seçimlerinde beklediğimizin oyun altında bir oy aldık.” dedi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı önceki gün haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını düzenledi. Toplantıda 24 Haziran seçimleri değerlendirmesinde bulunan İlçe Başkanı Necati Korkmaz, “24 Haziran seçimlerine organize bir şekilde bütün teşkilatlarımızla çalıştık. Fakat Gebze’de sonuç beklentilerimizin çok altında gerçekleşti. Bizim dışımızda gelişen bazı olaylar oldu. Bu siyasi atmosferi hem genel merkezimiz olarak hem de yerelde biz nerede değişiklik yapacağımızı düşüneceğiz. Bu değişiklileri tartışıp milletimizin karşısına çıkacağız. Fikrimizi en iyi şekilde ifade ettiğimiz bu seçimde, Türkiye’nin sol kesimi olsun sağ kesimi olsun ulaştık.” diye konuştu.

TÜEKİYE’NİN HER KESİMİNE ULAŞACAĞIZ

Öte yandan yerel seçimlerle alakalı bilgilendirme yapan Başkan Korkmaz, “Şu anda yerel seçimlerle alakalı bir çalışmamız yok. Teşkilat mensuplarımız diğer partililer gibi dinlenme aşamasında. Şu an için belirlediğimiz herhangi bir yerel seçim adayımız bulunmuyor. Kısa süre içerisinde yeniden toparlanarak yerel seçimlere tam sürat hazırlanacağız. 24 Haziran seçimlerinde olduğu gibi bu seçimlerde de gerekli çalışmaları yapıp, yine Türkiye’nin her kesimine ulaşacağız.” açıklamasında bulundu.

KÜBRA AKABALI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.