Hem eğleniyorlar hem Kur'an öğreniyorlar

Darıca 19.07.2018 - 12:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Hem eğleniyorlar hem Kur'an öğreniyorlar

Okulların tatil olması ile yaz mevsimini Kur'an Kurslarında geçiren çocuklar, cami çevresinde belediye tarafından konuşlandırılan oyun parkları ve çeşitli etkinliklerle doyasıya da eğleniyorlar.

Kur'an-ı Kerim eğitiminin yanında, gönüllü eğitmenler eşliğinde sportif ve sanatsal etkinliklere katılan öğrenciler, gönüllerince eğleniyor.Badminton, matrak, satranç, ip atlama ve top oynama gibi sportif faaliyetler gerçekleştiren çocuklar, çuval ve yumurta yarışlarıda yapıyor. Ayrıca oyun parklarında gönüllerince oyun oynamanın keyfini sürüyorlar.Düzenlenen yarışları kazanan öğrencilere çeşitli hediyelerde veriliyor.Etkinlik kapsamında öğrenciler, ebru sanatıyla da tanıştırılıyor.Kurs eğitmenleri tarafından Kur'an öğrenirken nasıl sosyalleşileceğinin de eğitiminin verildiği camilerde çocuklar derslerinden sonra futbol turnuvası yapıp yöresel oyunları da öğreniyor. Yaz ayında çocuklar için hem Kur'an dersleri hem de sosyal eğlenceler düzenleyen cami yetkilileri"Okul öncesi, ortaokul ve lise öğrencileri olmak üzere mahallemizde bulunan öğrencilerimize hizmet vermekteyiz. Eğitim ve kurslarımız sabah saatlerinde başlayıp öğle namazı bitimine kadar devam ediyor.Mahalle de beklediğimizin de üstünde öğrenci kaydı yaptık. Camii olması hasebi ile dini eğitim veriyor, çocuklarımızın gelişimi noktasında yapılması gereken her şeyi velilerimizinde destekleri ile sunuyoruz." dedi.   Adnan Ayvaz-Darıca  
Okulların tatil olması ile yaz mevsimini Kur'an Kurslarında geçiren çocuklar, cami çevresinde belediye tarafından konuşlandırılan oyun parkları ve çeşitli etkinliklerle doyasıya da eğleniyorlar.

Kur'an-ı Kerim eğitiminin yanında, gönüllü eğitmenler eşliğinde sportif ve sanatsal etkinliklere katılan öğrenciler, gönüllerince eğleniyor.Badminton, matrak, satranç, ip atlama ve top oynama gibi sportif faaliyetler gerçekleştiren çocuklar, çuval ve yumurta yarışlarıda yapıyor. Ayrıca oyun parklarında gönüllerince oyun oynamanın keyfini sürüyorlar.Düzenlenen yarışları kazanan öğrencilere çeşitli hediyelerde veriliyor.Etkinlik kapsamında öğrenciler, ebru sanatıyla da tanıştırılıyor.Kurs eğitmenleri tarafından Kur'an öğrenirken nasıl sosyalleşileceğinin de eğitiminin verildiği camilerde çocuklar derslerinden sonra futbol turnuvası yapıp yöresel oyunları da öğreniyor. Yaz ayında çocuklar için hem Kur'an dersleri hem de sosyal eğlenceler düzenleyen cami yetkilileri"Okul öncesi, ortaokul ve lise öğrencileri olmak üzere mahallemizde bulunan öğrencilerimize hizmet vermekteyiz. Eğitim ve kurslarımız sabah saatlerinde başlayıp öğle namazı bitimine kadar devam ediyor.Mahalle de beklediğimizin de üstünde öğrenci kaydı yaptık. Camii olması hasebi ile dini eğitim veriyor, çocuklarımızın gelişimi noktasında yapılması gereken her şeyi velilerimizinde destekleri ile sunuyoruz." dedi.

 

Adnan Ayvaz-Darıca

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.