Ebedi dostlar yıllar sonra yeniden…

Spor 23.07.2018 - 08:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Ebedi dostlar yıllar sonra yeniden…

SARI YEŞİL VE MOR BEYAZ RENKLER YILLAR SONRA YENİDEN AYNI ZEMİNE AYAK BASACAK

Bir yanda sarı yeşil diğer yanda mor beyaz renkler…Bölgemizin iki güzide çınarı Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor, 6 yıl aradan sonra yeniden özel maçta karşılaşacaklar. 1 Ağustos Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşma saat 17.30’da başlayacak. Bölgemize çifte şampiyonluk sevinci yaşatarak renklerine gönül veren taraftarlarını sevince boğan 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ile 3.Lig temsilcimiz Gebzespor, ikinci etap kamp çalışmaları öncesinde hazırlık maçında karşı karşıya gelecekler. İki ebedi dost arasında 1 Ağustos Çarşamba günü oynanacak olan mücadele, Darıca G.B antrenman sahasında saat 17.30’da başlayacak. Tarihinde bir çok kez 2.Lig ve 3.Lig’de birbirlerine rakip olan Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor, son olarak 2012 yılında Kartepe’de yine bir hazırlık maçında karşı karşıya gelmiş, mücadeleyi Darıca Gençlerbirliği Mahir ve Mesut’un golleriyle 2-0 kazanmıştı.
SARI YEŞİL VE MOR BEYAZ RENKLER YILLAR SONRA YENİDEN AYNI ZEMİNE AYAK BASACAK

Bir yanda sarı yeşil diğer yanda mor beyaz renkler…Bölgemizin iki güzide çınarı Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor, 6 yıl aradan sonra yeniden özel maçta karşılaşacaklar. 1 Ağustos Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşma saat 17.30’da başlayacak.

Bölgemize çifte şampiyonluk sevinci yaşatarak renklerine gönül veren taraftarlarını sevince boğan 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ile 3.Lig temsilcimiz Gebzespor, ikinci etap kamp çalışmaları öncesinde hazırlık maçında karşı karşıya gelecekler. İki ebedi dost arasında 1 Ağustos Çarşamba günü oynanacak olan mücadele, Darıca G.B antrenman sahasında saat 17.30’da başlayacak. Tarihinde bir çok kez 2.Lig ve 3.Lig’de birbirlerine rakip olan Darıca Gençlerbirliği ve Gebzespor, son olarak 2012 yılında Kartepe’de yine bir hazırlık maçında karşı karşıya gelmiş, mücadeleyi Darıca Gençlerbirliği Mahir ve Mesut’un golleriyle 2-0 kazanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.