15 Temmuz Şehidinin Adı Gebze’de Yaşayacak

Gebze 26.07.2018 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

15 Temmuz Şehidinin Adı Gebze’de Yaşayacak

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Şehit Ömer Can Açıkgöz İmam Hatip Ortaokulu’nun yeni eğitim-öğretim yılına hazırlandığını söyledi.

Gebze Tatlıkuyu Mahalllesi Güney Yanyol Caddesi üzerinde bulunan ve Tatlıkuyu Filiz Öğrenci Yurdu olan okul, ismi değiştirilerek Şehit Ömer Can Açıkgöz İmam Hatip Ortaokulu ismi ile yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanıyor. Konu hakkında bilgi veren Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Bir kısmı Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün, bir kısmı hazinenin, diğer kalan kısmı maliyenin olan bölgenin hepsini aldık. İsmi değiştirilen okula 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nde şehit olan Ömer Can Açıkgöz ismi uygun görüldü. Okulumuz eğitim hayatına imam hatip ortaokulu olarak devam edecek. Okul içinde onarımlarımız ve bakımlarımız devam ediyor. Okula alımlar kayıt alanı yasasına göre yapılacak. Okulumuzda 32 derslik yapılarak öğrencilerimizin kullanımına sunulacak.” dedi. ŞEHİT ÖMER CAN AÇIKGÖZ KİMDİR? 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin önüne gelen Ömer Can Açıkgöz helikopterden açılan ateş sonucu göğsünden vuruldu. Hastanede ameliyata alınan Açıkgöz, okumak için geldiği Ankara'da şehit oldu. KÜBRA AKABALI
Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Şehit Ömer Can Açıkgöz İmam Hatip Ortaokulu’nun yeni eğitim-öğretim yılına hazırlandığını söyledi.

Gebze Tatlıkuyu Mahalllesi Güney Yanyol Caddesi üzerinde bulunan ve Tatlıkuyu Filiz Öğrenci Yurdu olan okul, ismi değiştirilerek Şehit Ömer Can Açıkgöz İmam Hatip Ortaokulu ismi ile yeni eğitim-öğretim yılına hazırlanıyor. Konu hakkında bilgi veren Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, “Bir kısmı Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün, bir kısmı hazinenin, diğer kalan kısmı maliyenin olan bölgenin hepsini aldık. İsmi değiştirilen okula 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi’nde şehit olan Ömer Can Açıkgöz ismi uygun görüldü. Okulumuz eğitim hayatına imam hatip ortaokulu olarak devam edecek. Okul içinde onarımlarımız ve bakımlarımız devam ediyor. Okula alımlar kayıt alanı yasasına göre yapılacak. Okulumuzda 32 derslik yapılarak öğrencilerimizin kullanımına sunulacak.” dedi.

ŞEHİT ÖMER CAN AÇIKGÖZ KİMDİR?

15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nin önüne gelen Ömer Can Açıkgöz helikopterden açılan ateş sonucu göğsünden vuruldu. Hastanede ameliyata alınan Açıkgöz, okumak için geldiği Ankara'da şehit oldu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.